2777
2789
عنوان

چیکار کنم مابین همسر و مادرم موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 54 پست
برای من از زن بابا بدتر بخدا 😔 بلاهای سرم آورده ک هیچ کس باور نمی کنه  روز عروسیمون دوستاش بر ...

مامان من بدتر اینه من الان نزدیک دوساله اصلا ندیدمش ولی پشیمونم نیستم و دلمم تنگ نمیشه چون محبت ندیدم 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
گلم وقتی مادرتون احترام همسرتو نگه نمیداره ،مجبورش نکن بیاد خونه مادرت،هرچی از هم دورتر باشن و کمتر ...

بنظر شما چیکار کنم ک بشینه سر جاش و دیگه دخالت نکنه؟! 

من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...!     من یک دخترم 👧...  با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...!   مهربانم.... سنگم نکنید!   ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو    مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من بدتر اینه من الان نزدیک دوساله اصلا ندیدمش ولی پشیمونم نیستم و دلمم تنگ نمیشه چون محبت ندید ...

بخدا شاید باورت نشه من کم مبرم خونه مامانم ک همسرم کم تر ناراحت بشه ولی از اونجای ک همسرم خیلی مهربون همیشه به زور بر میداره من و میبره اونجا 

دیشبم قرار گذاشتم کلا از اینجا بریم تا ز ندگیمون و حفظ کنیم☺️

من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...!     من یک دخترم 👧...  با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...!   مهربانم.... سنگم نکنید!   ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو    مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...
بنظر شما چیکار کنم ک بشینه سر جاش و دیگه دخالت نکنه؟! 

ایشون میخواسته حرف حرف خودش باشه که نشده،و الانم داره لج میکنه،بهترین کار فاصله گرفتنه تا کنتاکت کمتری پیش بیاد گلم.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
ایشون میخواسته حرف حرف خودش باشه که نشده،و الانم داره لج میکنه،بهترین کار فاصله گرفتنه تا کنتاکت کمت ...

مرسی گلم سعی می کنم فاصله بگیرم تا زندگیم بهتر بشه 🙏 ممنون ک کمک کردین خیلی سردرگم بودم

بخدا شاید باورت نشه من کم مبرم خونه مامانم ک همسرم کم تر ناراحت بشه ولی از اونجای ک همسرم خیلی مهربو ...

عزیزم دقیقا مثل من😩شوهرمنم همینطوریه ....بیخیال کسی ک ادمو نمیخواد دیگه نمیخواد ....من همیشه میگم مادر بودن واقعاسخته و مسئولیت بزرگیه بعضی ها ازپسش برنمیان و خودم نازایی دارم ولی همیشه دعامیکنم خدایا اگه میدونی قراره بچمم مثل خودم عقده ای و بی کس بشه اصلا بهم بچه نده ...

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
مرسی گلم سعی می کنم فاصله بگیرم تا زندگیم بهتر بشه 🙏 ممنون ک کمک کردین خیلی سردرگم بودم

خواهش میکنم گلم،براتون زندگی پر از آرامشی رو آرزومندم  

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
عزیزم دقیقا مثل من😩شوهرمنم همینطوریه ....بیخیال کسی ک ادمو نمیخواد دیگه نمیخواد ....من همیشه میگم م ...

منم دقیقا ‌‌همیشه همین و میگم خیلی وقته منتظرم میگم خدایا اگه قرار عین مادرم بشم هیچ وقت مادرم نکن 😔

ایشاالله ک خیلی زود مامان بشی گلم خیلی وقته تو تاپیکا میبینمت 😍 البته چند سری با اون یکی کاربریم باهم حرف زدیم 😁

خواهش میکنم گلم،براتون زندگی پر از آرامشی رو آرزومندم    

مرسی گلم همچنین 😍