2777
2789
عنوان

چیکار کنم مابین همسر و مادرم موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 54 پست
من همه جوره پشتش هستم حتی حاظرم فطع رابطه کنم  ولی میترسم هوا بردار خانواده اش شروع کنن کرم ری ...

دقیقا اگه قید خانوادتو بزنی همین فکرو میکنه ... یه نذر و نیازی بکن تا زبون مامانت کوتاه تر بشه 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد مامانت عصبانیه؟! چرا اینطوری مبکنه میخواد بهم بزنه؟!

همه کار می کنه تا من طلاق بگیرم 

من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...!     من یک دخترم 👧...  با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...!   مهربانم.... سنگم نکنید!   ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو    مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...
زودتر عروسی بگیرین تا تکلیفت معلوم بشه ....عروسی کنی درست میشه

عزیزم سه سال عروسی کردیم مامانم کلا کوتاه نمیاد 

من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...!     من یک دخترم 👧...  با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...!   مهربانم.... سنگم نکنید!   ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو    مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...
خوب به تو میندازه؛ دخترشی  بگو اتفاقا دوست داشت بیاد، نشد فعلا یه خرده دور باشه؛ تا بعد

فکر کنم باید همین کارو کنم تا یه ذره اوضاع درست بشه 

بامادرتم حرف بزن آخه این چه مادری داری بهش بگو بهرحال دیگه ازدواج کردیم دوس داری البته خدانکرده این طلاقما بده تا اون یکی که دوس داری بیاد بگیرتم البته اونوقت دیگه بعید میدونم بیاد بگو آبروی تو یعنی آبروی مادرت یا به یکی که مادرت ازش حساب میبره بگو به مادرت بگه با بخت دخترش بازی نکنه

بامادرتم حرف بزن آخه این چه مادری داری بهش بگو بهرحال دیگه ازدواج کردیم دوس داری البته خدانکرده این ...

بدبختی من مامان از هیچ کس حساب نمی‌بره 

اون کسی ام ک دوست داره ازدواج کرده الان 

آخه بدبختی من اینکه طرفی ک مامانم دوستش داشت نمی تو نست  شلوارش بشه بالا نمیدونم توش چی دیده بود ک میگفت این پسر خوبه 

مادره یا زن بابا!😳😳😳😳 دشمن ادم با ادم این کارو میکنه. یه همچین مادری از نظر من واقعا ارزش نداره ...

برای من از زن بابا بدتر بخدا 😔 بلاهای سرم آورده ک هیچ کس باور نمی کنه 

روز عروسیمون دوستاش برام یه تو گردنی آوردن نداد به من روز عقد داییم داد به داییم 😔 در این حد مادر من 

عزیزم سه سال عروسی کردیم مامانم کلا کوتاه نمیاد 

وای چه بد 😣 

خب هروقت میری خونه مامانت تو روز برو ک شوهرت نباشه و سرکاره ...کمتر برو ولی قطع رابطه نکن ...به مامانتم بگو این حرفهارو میزنی ک به من و غرورم بربخوره و نیام اینجا باشه دیگه نمیام که راحت بشی ...شاید به خودش اومد 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
برای من از زن بابا بدتر بخدا 😔 بلاهای سرم آورده ک هیچ کس باور نمی کنه  روز عروسیمون دوستاش بر ...

خوب اون که هیچی. دست تو نیست رفتارش. اما رفتار تو واقعا اشتباهه. تو داری کسی که دوستت داره و پات وایساده ( شوهرت) رو به خاطر مادرت سبک میکنی. تو حتی با کوتاه اومدن جلوی مادرت شخصیت خودتم مثل یه ادم اویزون تشنه محبت میاری پایین. 

بدبختی من مامان از هیچ کس حساب نمی‌بره  اون کسی ام ک دوست داره ازدواج کرده الان  آخه بدب ...

گلم وقتی مادرتون احترام همسرتو نگه نمیداره ،مجبورش نکن بیاد خونه مادرت،هرچی از هم دورتر باشن و کمتر رابطه داشته باشن بهتره.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
وای چه بد 😣  خب هروقت میری خونه مامانت تو روز برو ک شوهرت نباشه و سرکاره ...کمتر برو ولی قطع ...

باید همین کارو کنم کم تر کمتر بیام 

مطمئنم بهش بگم میگه برو با همون شوهرت باش 😑 ببینم آخرت چی میشه 🙄