2777
2789
عنوان

داغووونم ...یعنی ممکنه خودشو بکشه یا اداشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 111 پست
این چرا عین زنها تهدید میکنه باز شوهر من مردونه داد و بیداد میکنه😕میزنه زیرش علنی😂

همیشه همینطوره تهدید میکنه خودشو میکشه بهدهیچ وجه هم زیر بار نمیره و ترفته تا حالا همش مال دوست و همکارشه ....هه

برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستید. 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه همینطوره تهدید میکنه خودشو میکشه بهدهیچ وجه هم زیر بار نمیره و ترفته تا حالا همش مال دوست و هم ...

هه عین شوهر من منو کتک زد داشتم جون میدادم چاقو برداشت مثلا خودشو بکشه من خر پاشدم گرفتم کاش میزاشتم میرفت اون دنیا

همیشه همینطوره تهدید میکنه خودشو میکشه بهدهیچ وجه هم زیر بار نمیره و ترفته تا حالا همش مال دوست و هم ...

بگو خودتو بکش. اینقد ترسو و ضعیفی باهات اینکارو میکنه. با دوتا حرف سرتو شیره میماله ولی تو دلش به سادگی تو میخنده

بگو خودتو بکش. اینقد ترسو و ضعیفی باهات اینکارو میکنه. با دوتا حرف سرتو شیره میماله ولی تو دلش به سا ...

بنظرم قضاوت کار درستی نیست شما شناخت دقیقی از شخصیت من نداری که میگه ترسو و ضعیف هستم من هیچ وقت ضعفمو به کسی نشون نمیدم 

برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستید. 💔
بنظرم قضاوت کار درستی نیست شما شناخت دقیقی از شخصیت من نداری که میگه ترسو و ضعیف هستم من هیچ وقت ضعف ...

نطر خودت در مورد شخصیتت چیه؟اینجا چون مجازی هست قضاوتها با توجه به گفته های افراد، صادقانه تره اتفاقا

من تاپیکای قبلتم دیدم. بنظر من منفعل و ضعیف و شدیدا زودباوری. وگرنه شوهر هرزه ات رو تنبیه کرده بودی تا الان

رو اینا کار کن. قبول نداری خود دانی