2777
2789
عنوان

داغووونم ...یعنی ممکنه خودشو بکشه یا اداشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 111 پست
یه بار برا منم پیش اومده،ولی بهش نگفتم سریع به دختره پیام دادم و زیر زبونش رو کشیدم فهمیدم به اسم کس ...

حالا که سر من اومده چون مطمنم طرز حرف زدن خودش بوده دختره احمق هم فک کنم نامزد داشت 

برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستید. 💔
حالا تو ی درصدم بزار رو حساب اینکه داره راست میگه کارآگاه شو برو ببین کدوم دوستش بود خفتش کن بگو چر ...

دقیقا دقیقا خیانت قبلیش همین طور بود گفت دوستم بوده فلانی بوده بیا برو اصلا حرف بزن من احمق باور کردم تا یه هفته بعد دختره زنگ زد خودش همچی گفت پته ش ریخت رو آب ناچارا زیر بار رفت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا دقیقا خیانت قبلیش همین طور بود گفت دوستم بوده فلانی بوده بیا برو اصلا حرف بزن من احمق باور کرد ...

اوه پس سابقه داره

باور نکن همون تنبیه بهتره افرین

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
حالا که سر من اومده چون مطمنم طرز حرف زدن خودش بوده دختره احمق هم فک کنم نامزد داشت 

نه عزیزم نیومده،اگرم در شرفش بوده خدا کمکت کرده،من به چشم دیدم که شوهرم لخت افتاده رو ج نده هه،البته سالها بعد ازون قضیه 

عزیزم خیلی سخته راهی نداشت جدا نشی؟ این اصلا اهل بحث نیست ارومه هیچوقت داد نمیزنه اخه الان رفته مامو ...

ن خونرو ترک نکن هیچ وقت تجربم میگه فقط هیچی نگو که اونم بخواد جلو تو خودشو نشون بده که اره کار دست خودم میدم یا چیز دیگه فقط تا وقتی اومد بزار بیاد سمتت حرفاشو زد بگو من میدونم کار تو بوده چون لحنتو میشناسم اگه واقعن میخوای برای زندگیت بچنگی یه فرصت دیگه بده تا بعد عذاب وجدان نگیری ایشالا هر چی خیره برات پیش بیاد مال منم اول تو فامیلاشون بود یه سال اول فهمیدم با فامیل پدریش که بچه هم حامله بود دوست بود مثل یه سیلی خورد به صورتم ول کردم رفتم یه هفته پیدام نکرد بعد اومد دنبال پیدام کرد اعتراف کرد دوست بودیم رابطه نداشتیم دست رو قران گذاشت که دیگه فقط با توام یه فرصت دیگه دادم بهش بعد چند سال بهش رسیدم از هر نظر که فکر کنی سر کارم رفتم تا تو خرجا خونه کمک حالش باشم ولی چی ببینم خوبه دو بار تو اینستا با تل دیدم شماره دختر دیدم با مکان یعنی میخوام بگم تو این چند سال فقط فیلم بازی میکرد منم یه دفع دیدم یادش رفته بود پاک کنه اونارو من با همه چیش ساختم ولی اینو دیگه نتونستم جدا شدیم الان راحت داره اونور هرزگیشو میکنه تو مکانشون که باغ باباشه اون دنبال زنو بچه زندگی نبود من فقط از رو دوست داشتن کور شده بودم 

دنیا دو روزه یه روزش رفت به پا اون یکیش نره😜
نه عزیزم نیومده،اگرم در شرفش بوده خدا کمکت کرده،من به چشم دیدم که شوهرم لخت افتاده رو ج نده هه،البته ...

دیگه برا من فرقی نداره وقتی اون پیامها دیدم دیر یا زود به رابطه هم میرسید شایدم رسیده چمیدونم

ن خونرو ترک نکن هیچ وقت تجربم میگه فقط هیچی نگو که اونم بخواد جلو تو خودشو نشون بده که اره کار دست خ ...

تلاشی نکرد بمونید یعنی علاقه نداشت به شما؟

[QUOTE=137540496]تلاشی نکرد بمونید یعنی علاقه نداشت به شما؟[/QUOTE

اوایل زندگی یکم نشون میداد که دوسم داره بعد کم کم شد انگار اتیشش تند بود تازه بهم رسیده بود بعد انگار دلشو زدم ببین چشم هیز زنا کار یا خیانت تو خوی طرف هست یعنی اگه خوشگلترین فرشته هم باشی براش  باز اون کار خودشو میکنه خدا نصیبه دشمن ادمم نکنه مردی که چشم پاک باشه تو این زمونه انگشت شماره خواهرم ایشالا دل توم اروم بگیره خودت برای زندگیت باید بجنگی ولی اگه دیدی ارزشتو داری زیر پات میزاری به خودت بیا ❤

دنیا دو روزه یه روزش رفت به پا اون یکیش نره😜
[QUOTE=137540496]تلاشی نکرد بمونید یعنی علاقه نداشت به شما؟[/QUOTE اوایل زندگی یکم نشون میداد که دو ...

آره والا بنظرم هم خدارو میخواد هم خرما اگه من نمیخواست تکلیفم روشن تر بود بحث منطقیم نمیکنه فقط میگه خودم میکشم خدا بهم صبر بده میسپارم به خودش دعا کن برام 

بنظر من که دروغ گفته...یعنی چیی خانمها هرچی از شوهرشون پیدا میکنن میگن از همکارمه..

من گوشی شوهرم و بعد خیانت شکستم رفتم تو کشو مغازه قاب گوشی پیدا کردم نو نو گفت برا من نیست برا کارگره هه