2777
2789
عنوان

دلم گرفته از شوهرم بخاطربچم

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دسته دو نمیتونی از کسی پول قرض بگیری بخدا منم دلم گرفت اصلا بچه برا یچی گریه کنی من دق میکنم حالا بچ ...

دخترمنم هی تو سایت دیوار میگه عکس دوچرخه هارو بیار ببینم هی میگه مامان اینو میخوام میریم بیرون هربچه ای دوچرخه داره میگه برام بخر امسچشب ب پسرعمش ک ۱۵سالشه میگه رضابرام دوچرخه میخری،بخدا دارم باکریه مینویسم 

سایز۱۲ک مناسبه براش از۳تا۷سالگیه حدود یکودویست 

مرسی.

انشالله شوهر شمام دلش نرم میشه و زودتر دوچرخه رو مسخره و دل فسقل خانومو شاد می‌کنه. یا ودود بخون، یبار دیگه با آرامش ازش بخواه انشالله قبول میکنه

نمیزاره بفروشم طلاشو

يعني چي نه ميزاره بفروشي ته خودش ميخره ؟اگه پس انداز داري خودت براش بخر بعدا هميشه حسرتش بدلش ميمونه خيلي بده

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
دخترمنم هی تو سایت دیوار میگه عکس دوچرخه هارو بیار ببینم هی میگه مامان اینو میخوام میریم بیرون هربچه ...

وای خدا😭😭😭😭😭دخترم زیاد عغصه نمیخوره فقط تو سایتا اسباب بازی شبکه جم میزاره میگه بزار نگاه کنم اونم میگیرم براش با ملافه و روتختی خونم اماده نیس بزا اتاقش هرکاری میکنم دله منم بحالش میسوزه میگم هم سنو سالاش اتاق دارن بچم اتاق نداره تا سال دیگه حسرت داره خیلی غصه میخورم براش خودش بیخیاله من دوس ندارم حسرت ب دل بمونه سوئیتم اتاق خواب نداره

چرا دارم عزیزم مرسی از مهربونیت خودم یکسره دارم میگردم

عزیزم خودمونم بچه بودیم الان هم حال بد تورو درک میکنم هم حال اون بچه رو یه دست دوم بگیر براش مناسب باشه بخدا من یه دوچرخه نو نو دخترونه داشتم برای ۷ تا ۱۲سال خیلی خوب  بود دیدم کسی نمیخواد گزاشتم تو خونه قبلی اگر نه کی از اون بچه بهتر بچه من که باهاش بازی نکرد فقط گرفتیم اون بچه بازی میکرد ماهم خوشحال میشدیم 

وای خدا😭😭😭😭😭دخترم زیاد عغصه نمیخوره فقط تو سایتا اسباب بازی شبکه جم میزاره میگه بزار نگاه کنم ا ...

ماهم اتاق خواب نداریم،یکی هست ک هم وسایل خودمون توشه هم کمددخترم،هروقت بچه های خواعرشوهرم میان بازی کنن دعواشون میکنم ک بیاین بیرون ازاتاق چوتچن میرن روتختمون میپرن و وسایل ارایشیمو برمیدارن،دخترمم میگه مامان باهات قهرم تمیراری بابچه ها تواتاق بازی کنم