2777
2789
عنوان

دلم گرفته از شوهرم بخاطربچم

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 64 پست
مرسی. انشالله شوهر شمام دلش نرم میشه و زودتر دوچرخه رو مسخره و دل فسقل خانومو شاد می‌کنه. یا ودود ب ...

امیدوارم عزیزم بخدا خیلی اعصابم خورده ،شوهرمن خیلی شکمو هستش دخترمم همینجوری عادت داده  اگه الان دخترم بگه بستنی میخوام میره براش میخره درروز کلی خوراکی براش میخره ولی اینجور خرجارونمیکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا پرو میشه شوهرم چون الان بعضی وقتامیگه چرا مامانت روسیسمونی دوچرخه نداد میگم چون بچه دختره بو ...

عزیزم ناراحت نشو ولی سیسمونی منم که بچم پسر بود مامانم هم طلا خرید هم دوچرخه.به نظرم باید دوچرخه هم میخرید مامانت.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
عزیزم ناراحت نشو ولی سیسمونی منم که بچم پسر بود مامانم هم طلا خرید هم دوچرخه.به نظرم باید دوچرخه هم ...

میگم ک ما یه اتاق خواب داریم همونایی هم ک مامانم خرید رو تخت خودم چیدم بعدم گزاشتم سقف کاذب،بعذم اصلا وظیفه کسی نیست ک بخره حالا دوچرخه روبخرن بقیه چیزا چی 

میگم ک ما یه اتاق خواب داریم همونایی هم ک مامانم خرید رو تخت خودم چیدم بعدم گزاشتم سقف کاذب،بعذم اصل ...

وظیفه ی شوهرته حالا.یعنی دلش نمیسوزه که دخترش باگریه میاد خونه ؟

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...