دخترم۴سالشه چندوقته پیله کرده ک دوچرخه میخوتم میره توحیاطباپسرعموش بازی کنه اون ازدخترمن۱سال کوچکتره ولی دوچرخه داره خودش نمیتونه هنوز روصندلیش بشینه وپابزنه ولی دخترمن بزرگتره بلده وقتی سواردوچرخه پسرعموش میشه دخترجاریم میاددعواش میکنه ک پیاده شوخراب میشه دوچرخش😢منم ب شوهرم گفتم براش یه دوچرخه بخرتوحیاط باهم بازی کنن ازاین ب بعدمک هواداره گرم میشه هرروز میرن توحیاط تازه دوتاازخواهرشوهرامم تو کوچه ی خودمونن اوناهم هرروز عصرمیان ک بچه هاشون بادوچرخه توحیاط مابازی کنن بچه های اونام پسرن باز از دخترمن یه سال بزرگترن،حالاشوعرم میگه من نمیخرم پول ندارم درصورتیکه داره میگه بابام بایدبخره براش چون برای پسرای اوناخریده برای بچه ی ماهم بایدبخره میگم خب برای بچه ماچون دختربودالنگودادن برای اوناپسربوددوچرخه خریدن میگه خب بچه اول اوناهم دختربوده النگودادن،نمیفهمه کلا ک بابا پدرشوهرم برای هربچه یه بارکادو داده الان ک نمیادبرای بچه ی ماهم النگوخریده همدوچرخه بخره،ماباپدرشوهرم تو یه ساختمونیم پدرشوهذمم ماشاا...وضعش خوبه ولی شوهرم ک بعش گفت برای بچه ی ماهم بخرگفت یکم کمک میکنم برو براش بخراینم میگه نه،دخترمم هرروز میره پایین توحیاط باگریه میاد بالا دلم خون براش