2777
2789
عنوان

دلم گرفته از شوهرم بخاطربچم

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا اینحوری نگو دیگه اشکم بندنمیاد

معذرت میخوام گلم نمیخواستم دلتو بسوزونم میخواستم بگم شوهرت چقد سنگ دله باهاش حرف بزن و بگو این حسرت رو دلش میمونه گناه داره بچه هست و بچه ها حسرتای بچگیشون از یادشون نمیره

همونم میگه ندارم،تودیوار یکی براش پیداکردم خیلی مناسب بود و نو ،میگه برو ب بابام بگو

خب پدرشوهرت چقدر میخواد کمک کنه

نمیشه با همون یه دست دوم خوب بخری ؟

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
طلا ک دارم ولی مگه شوهرم میزاره برای دوچرخه بفروشم کلی چرت وپرت بارم میکنه ک مگه خلی برای دوچرخه مگه ...

رفای اونو ولش عزیزم‌من میدونم چی میکشی ولی حرفاشو اصلا گوش نده برو دست دوم براش هرطوری شده جور کن من بچم علاقه نداره وگرنه براش میگرفتم یکی داره از اون گاو دادن جلوشون اونم پاش میرسه پا نمیزنه تنبله مثه من خخخ ولی گناه داره بچت تو دستت میرسه بخر بخدا ارزش داره اون حرف شنیدنا ب این ک شادیه بچتو ببینی

همونم میگه ندارم،تودیوار یکی براش پیداکردم خیلی مناسب بود و نو ،میگه برو ب بابام بگو

خب به پدر شوهرت بگو که شوهرت داره بچه رو اذیت میکنه بگو داره ولی نمیخره که شما بخرین یا پولشو میده یا ادبش میکنه .

شوهره من اگه بچمم ب خانوادش بگه یچی برام بخرین ناراحت میشه میگه من خودم میخرم حتا سیسمونیم خودم خریدم چن وقت بعدش بابام بزور داد بهمون گفت اون موقه وضعم بد بود 

خب شوهرم اجازه نمیده بخدا بفروشم طلارو

دسته دو نمیتونی از کسی پول قرض بگیری بخدا منم دلم گرفت اصلا بچه برا یچی گریه کنی من دق میکنم حالا بچه هرکی باشه اخه خواسته ی زیادیم نیس الان بچم چن تا اسباب بازی دیده تو ی کانالی ک تو گوشیم دیدم اون مسیر تاکسی خور نیس شوهرمم خیلی دیر میاد مغازها میبیندن موندم چن روز دیکه برم بگیرم دلم میسوزه هی نگاشون میکنه میگه اینو میخری اونو میخری

به نظرم خودتم دلسوز نيستي ميبيني كه پدرش براش مهم ميست 

خب همون تكه طلايي كه پدر شوهرت داده بفروش براش دوچرخه بخر 

وقتي ميبيني بچه انقدر اذيته

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))