ببین من دوسال تحت نظر یه متخصص که همش آمریکا وکانادا میرفت بودم همه اینا رو بهم داد اما نشد فقط ازت خواهش میکنم از این آمپولهای هاش ام ج و هاش س ج زیاد استفاده نکن چون به تمام معنا منو روانی کردن،،خیلی عوارض دارن،،،من لایه رحمم نازک شده بود و التهاب داشتم دکترم هیچ توجهی نمیکرد،،آخر سر رفتم پیش یه ماما با دوماه دارو باردار شدم،،اما خودم هم رعایت میکردم،،البته اون التهاب و نازکی رحمم رو ماما فهمید،،،،خرما هرروز خودمو شوهرم پنج شش تا میخوردیم،،دارچین و زنجبیل هرروز دم میکردم شوهرم همش از اون میخورد خودمم یه لیوان،هرصبح پنج تا فلفل سیاه درسته قبل از صبحانه میدادم شوهرم،روی غذاهامون فلفل سیاه میریزم آخرای غذا که خاصیتش بمونه،،هرروز کمه کمش یک ساعت و نیم پیاده روی سریع بین دویدن و راه رفتن داشتم،،هندونه مرغ برنج ماکارونی لبنیات آب سرد ترشیجات انواع تنقلات از چیپس و پفک گرفته تا شکلات و اینا رو کلا حذف کرده بودم،،ویتامین سی و ای به شوهرم دادم،،روی شکمت روغن سیاه دونه بمال قبل از پیاده روی تا آخر پیاده روی روش نایلون بذار و باروسری ببند بعد بازش کن و پاکش کن..هر دارویی رو هم مصرف نکن انشاالله باردار میشی برو پیش یه دکتر خوب،،بخدا به مدرک نیست به تجربه و آگاهی هستش،،،در زمان تخمک گذاریت پیاده روی زیاد بکن