2777
2789
۱سالو نیمه مابینش عمل کیسه صفرا کردم یکم اقدام نداشتم ترشی رو که نمبخورم چیزای سردی هم کم کردم گرو ...

ببین من دوسال تحت نظر یه متخصص که همش آمریکا وکانادا میرفت بودم همه اینا رو بهم داد اما نشد فقط ازت خواهش میکنم از این آمپولهای هاش ام ج و هاش س ج زیاد استفاده نکن چون به تمام معنا منو روانی کردن،،خیلی عوارض دارن،،،من لایه رحمم نازک شده بود و التهاب داشتم دکترم هیچ توجهی نمیکرد،،آخر سر رفتم پیش یه ماما با دوماه دارو باردار شدم،،اما خودم هم رعایت میکردم،،البته اون التهاب و نازکی رحمم رو ماما فهمید،،،،خرما هرروز خودمو شوهرم پنج شش تا میخوردیم،،دارچین و زنجبیل هرروز دم میکردم شوهرم همش از اون میخورد خودمم یه لیوان،هرصبح پنج تا فلفل سیاه درسته قبل از صبحانه میدادم شوهرم،روی غذاهامون فلفل سیاه میریزم آخرای غذا که خاصیتش بمونه،،هرروز کمه کمش یک ساعت و نیم پیاده روی سریع بین دویدن و راه رفتن داشتم،،هندونه مرغ برنج ماکارونی لبنیات آب سرد ترشیجات انواع تنقلات از چیپس و پفک گرفته تا شکلات و اینا رو کلا حذف کرده بودم،،ویتامین سی و ای به شوهرم دادم،،روی شکمت روغن سیاه دونه بمال قبل از پیاده روی تا آخر پیاده روی روش نایلون بذار و باروسری ببند بعد بازش کن و پاکش کن..هر دارویی رو هم مصرف نکن انشاالله باردار میشی برو پیش یه دکتر خوب،،بخدا به مدرک نیست به تجربه و آگاهی هستش،،،در زمان تخمک گذاریت پیاده روی زیاد بکن

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر گفت بیشتر بخاطر استرسته ولی خب نمیتونم بیخیال باشم

من خیلی استرس داشتم تا وقتی که پیش اون متخصص میرفتم از شدت استرس زندگی نمیکردم،،اما بعدا که آرومتر شدم باردار شدم تو فکرش زیاد نرو

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
من خیلی استرس داشتم تا وقتی که پیش اون متخصص میرفتم از شدت استرس زندگی نمیکردم،،اما بعدا که آرومتر ش ...

من الان دوره هام عقب میوفته چی کار کنم چجوری اقدام کنم

دکتر میگه ۱۰ تا ۱۶دوره

خدایا شکرت😘😍

روغن سیاه دونه و دارچینو تا قبل تخمک گذاری بخورم یا تا اخر؟

تا بیست پریودیت همه رو انجام بده،،،رژیمت همیشگی باشه تا پریود بعدیتکه انشاالله نشی و باردار بشی،،روغن سیاه دونه دارچین و خرما و زنجبیل تا بیست پری

من الان دوره هام عقب میوفته چی کار کنم چجوری اقدام کنم دکتر میگه ۱۰ تا ۱۶دوره

ببین بعضی وقتا تخمک گذاری اختلال پیدا میکنه و دیر آزاد میشه تا بیست پری همه رو رعایت کن حتما،،،برای دوره هات عرق رازیانه بهترین درمانه اما اگه مشکل پرولاکتین نداری مصرف کن

من الان دوره هام عقب میوفته چی کار کنم چجوری اقدام کنم دکتر میگه ۱۰ تا ۱۶دوره

تا بیست پری شبی در میان رابطه داشته باش..بعدش تا حدود بیست دقیقه پاهاتو بلندکن و پانشو

سلام من ۳۷ هفته و۱ روزم دیروز رفتم روغن کرچک گرفتم که هفته ی دیگه بخورم الانم هیچ علاعمی ندارم کاملا ...

سلام عزیزم ب سلامتی زایمان کنی

من میترسم بخورم بعضیا میگن خطرناکه