2777
2789
چشمات سلامت.من اول هفته ۳۵هستم از چند نفر پرسیدم گفتن نهایت۴۵دقیقه ولی من نیم ساعت میرم

دیروز در حد 10 دقیقه ولو شدم ک 😐😐😐

خدایا رحمی بنمای 😁

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
سه شنبه نوبت دارم ...  ولی الان ک نگا میکنم جوشا از بین رفتن ... فقط قرمزیش مونده ی کوچولو خا ...

خب پس برای شما زیاد نبوده ، واسه من خیلی شدید بود شکمم قرمزه قرمز شده بود دستو پام الان پراز زخمه و کهیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس برای شما زیاد نبوده ، واسه من خیلی شدید بود شکمم قرمزه قرمز شده بود دستو پام الان پراز زخمه و ...

الهی ب حق مولا علی بارمونو صحیح سالم بذاریم پایین

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
جدی میگی خوبه یا داری امید میدی خیلی نگران شدم بخدا

نه بخدا خوبه طبیعیه،،،تا سیزده چهارده پریودی این رقم خوبه ولی دیگه تا حدود بیست و بیست وسه و اینای پریودی باید هشت باشه بعد دیگه بشه دوازده،،،منم سه سال نازایی داشتم و برات هم دعا کردم،،،عزیزم هرکسی بدنش متفاوته برای من هزار دوره لتروزول بی جواب موند،،،میشه از غذاهات و فعالیت روزانه ت بگی؟؟؟چیکارا میکنی چه غذاهایی میخوری رژیمی چیزی داری؟؟چندوقته باردار نمیشی

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
نه بخدا خوبه طبیعیه،،،تا سیزده چهارده پریودی این رقم خوبه ولی دیگه تا حدود بیست و بیست وسه و اینای پ ...

۱سالو نیمه مابینش عمل کیسه صفرا کردم یکم اقدام نداشتم

ترشی رو که نمبخورم چیزای سردی هم کم کردم

گرو و پسته خرما سیاه دانه هم گاهی میخورم

آمپول ازاد سازی و کمک به تخمک گذاریم چندبار زدم

متفورمن و لتروزول 

مدروکسی پروژسترون استروژن کونژوگه هم خوردم

فعالیت زیاد ندارم همین کار خونه

وزنمم بالا نیست لاغرم

خدایا شکرت😘😍