2777
2789

من خودم حس خاصی به باران دارم 

شوهرمم سما دوست داره

تعداد رای : 70
نظرسنجی
نورا
29
41%
باران
34
48%
سما
7
10%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نورا

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

من میخوام اسم دخترمو بزارم بهار.اگه دومی هم دختر شد میزارم باران.عاشق این دوتا اسمم

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
باران  نورا که اگر از ترکیب نور +الف هست کلا کلمه غلطی هست مگر معنا و ریشه دیگه داشته باشه که ...

نو +را  خارجیا اینجوری تلفظ میکنن بین المللی  ولی نور+ا  خوب نیس اسم سما هم زشت  باران  بارین  خوبن

یعنی چی خارجیا؟ منظورتون اینه که کلمه غیر فارسی هست؟ مثلاً انگلیسی یا زبان دیگه ای؟

بله بین المللی تو اروپا و امریکا این اسمو زیادمیذارن  البته تلفیق عربی و فارسی هم هس تلفظ نو +را  بین المللی نه نور+ا

بله بین المللی تو اروپا و امریکا این اسمو زیادمیذارن  البته تلفیق عربی و فارسی هم هس ت ...

پس اساسا این دوتا کلمه با هم فرق دارن .نورا که ریشه زبانهای لاتین داره با او تلفظ نمیشه و ربطی به نور نداره.

پس اساسا این دوتا کلمه با هم فرق دارن .نورا که ریشه زبانهای لاتین داره با او تلفظ نمیشه و ربطی به نو ...

خب منم میگم تلفظشون وریشه فرق داره اما مث هم نوشته میشن میتون استارتر اگ دوس داشته باش اون تلفظ خارجی بگه بچه اشم خارج بود اسمش بین الملیی لاله صبوریم اسم دخترش نورا همین کارمیکن یا اسم لنا تلفظش تو ثبت احوال زدن لَنا اما همه لِنا صدامیزن و لِنا بین المللی اما لَنا عربیه  یا اسم لیا تو ثبت احوال لَیا  اما بقیه liya صدامیزنن