2777
2789
عنوان

چیکار کنم سقط بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 53 پست
کاری نکن عزیزم.ان شاء الله که برات میمونه و به سلامتی بغل میگیریش.ازمایشت مثبت شداز همونجا مستقیم بر ...

متاسفانه نیست تو استان ما.....من ترسم بخاطر شوهرمه ک دعوا راه میندازه وگرنه من قربون دست و پای بلوریشم میرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعجب براچی؟من ۹ ماه تحت درمان بودم اخرش بچه برام نموند وای ب حال اینکه الکی اقدام کنم

عزیزم چ ربطی داره اخه ؟ 

مثلا چی میخاستی مصرف کنی ک نکردی ؟ 

منم یدفه ای باردار شدم 

اونم موقعی ک عفونت شدید داشتم

چند روزه فهمیدم باردارم 

واقعا شوکه شدم چون قصد داشتم اول عفونتم رو درمان کنم بعد اقدام کنم 

ولی حالا چیکار کنم بچمو بکشم با دست خودم ؟ 

همش میگم خدا خودش صلاح دیده تو این موقعیت بهم داده پس خدا خودش هم نگهدارشه من جرا بترسم 

اصلا یک ثانیه هم به اینکار فکر نکن  

بسپرش به خدا فقط 

منم پریودنشدم کلا شایدازتنبلیمه تادست میزنم انگار ازتو میسوزه.  توروخداسقط نکنی ها برو دکتر تح ...

من ک خودم هرجی شوهرم گفت قرص نخوردم الانم مجبورم ب دروغ بهش بگم خوردم و افاقه نکرد....بخدا سر هر چیز کوچیکی بحث راه میندازه میترسم

متاسفانه نیست تو استان ما.....من ترسم بخاطر شوهرمه ک دعوا راه میندازه وگرنه من قربون دست و پای بلوری ...

بهش نگو تا ۳ ماه

بعد بگو خودمم نفهمیدم کی اومده، بچه سه ماهه قلب و روح داره، جنسیتشم معلومه،  دیگه نمیگه برو سقط کن

چرا دعوا راه میندازه می تونم بپرسم؟

مگه شما از طریق گرده افشانی باردار شدی؟ ایشون هم باید جلوی خودشو می گرفت اگر بچه نمی خواست

تروخدااااا جز ساااالم بودن بچه چیزی براتون مهم نباش خیلیا بوووودن بچشون باب میلشون بوده ولی سالم نبو ...

منم سلامتش برام مهمه ولی وقتی میبینم همه یجوری رفتار میکنن غصه ام میشه،،،،دلم میخواد حسرت تو دلم نباشه....وقتی یجوری رفتار مبکنن ک انگار مشکل من و دست منه جنسیت.اینکه تفاوت میبینم تو رفتارشون با من و بچه ام غصه ام میشه....الانم ک بهش فکر میکنم گریه ام گرفته

انشاا... باردار باشی عزیزم، یه نی نی قشنگ و ناز و سالم بیاد بغلت،  

قربونت برم عزیزم چقده خوبه یکی مثل شمایهودعاکنه. چندساله منتظرم میکرو هم رفتم نشد, قربون خدابرم حتمافعلامصلحتم نیست

من ک خودم هرجی شوهرم گفت قرص نخوردم الانم مجبورم ب دروغ بهش بگم خوردم و افاقه نکرد....بخدا سر هر چیز ...

بندازه .حاضری قاتل بچه ات باشی بسم الله.اون بچه اینقدر پاکه تا بیاد شوهرتم غرغر یادش میره.

قربونت برم عزیزم چقده خوبه یکی مثل شمایهودعاکنه. چندساله منتظرم میکرو هم رفتم نشد, قربون خدابرم حتما ...

عزیزم انشاا... دعام توی این روزهای عزیز می گیره، و یه نی نی قشنگ و سالم میاد برات، خدا بزرگه

عزیزم انشاا... دعام توی این روزهای عزیز می گیره، و یه نی نی قشنگ و سالم میاد برات، خدا بزرگه

اره توکل برخدا. ایشالله شمام به هرچی ارزوی خوب داری برسی. 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم