2777
2789
عنوان

چیکار کنم سقط بشه

460 بازدید | 53 پست

خانما من ۳ ماه پیش سقط داشتم و قرار بود بعدش تحت نظر دکتر برم برا بارداری.....ی ماه سر موعد پریود شدم ولی دوباره ب هم ریخت.همین ماه هم شوهرم ۱۳ رابطه کنترل نشده باهام داشته....گفت قرص بخور منم چون ترسیدم هورمونام ک با هزار بدبختی تنظیم شدن دوباره ب هم بریزن نخوردم.الان دو روز درد سینه دارم اگه شوهرم بفهمه دعوام میکنه بگین چیکار کنم ک پریود بشم....میخوام با برنامه اقدام کنم ن اینجوری....اینم بگم سر بارداری اولم و دوم ک سقط شد هم با درد سینه فهمیدم باردارم و به طور معمول تو سیکل هام این درد رو ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنامه میخای چکار.چون دو تا سقط داشتی اگه اینم سقط کنی ممکنه رحمت دیگه نتونه بچه بعدیتو نگه داره نکن این کار و..همسایه ما سقط کرده روانی شده از عذاب وجدانش و همش بلا سرش میاد اینم عقوبتشه...فبای ذنب قتلت

کاری نکن عزیزم.ان شاء الله که برات میمونه و به سلامتی بغل میگیریش.ازمایشت مثبت شداز همونجا مستقیم برو متخصص سقط مکرر.بهت دارو و شیاف بده

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بعد سقط هنوز چکاب نرفتم بعدشم ی جنسیت بچه رو دارم خواستم بعدیش متفاوت باشه

تروخدااااا جز ساااالم بودن بچه چیزی براتون مهم نباش خیلیا بوووودن بچشون باب میلشون بوده ولی سالم نبوده راضی باشید ب خواست خدا

مامان دوقلوها 🥺❤
برنامه میخای چکار.چون دو تا سقط داشتی اگه اینم سقط کنی ممکنه رحمت دیگه نتونه بچه بعدیتو نگه داره نکن ...

ن ی دونه سقط داشتم.میگم واسه بچه ام و اولی بود و دومی ک متاسفانه سقط شد و کای دردسر کشیدم تا باردار شدم همین علائم  رو داشتم