2777
2789
عنوان

چیکار کنم سقط بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چ ربطی داره اخه ؟  مثلا چی میخاستی مصرف کنی ک نکردی ؟  منم یدفه ای باردار شدم  ...

میگم ک من حتی روز رابطه هم دلم نیومد قرص بخورم.چون هنوز روزشمار سقط قبلیم دستمه هی میگم اگه بچه ام بود الان ۵ ماهش بود و ...خیلی گریه هم براش کردم ....ولی بیشتر از همه اول بخاطر سلامتیش و دوم بخاطر جنسیت دوست داشتم چکاب بشم الانم ترس ورم داشته ک نکنه خدایی نکرده اگه خبری باشه بچه ناقصی چیزی باشه

تعجب براچی؟من ۹ ماه تحت درمان بودم اخرش بچه برام نموند وای ب حال اینکه الکی اقدام کنم

وااا یه وقت خدا میخواد این بچه بمونه

اگه واقعا بارداری اینکارو نکن 

شاید عمرش به دنیا باشه گناه داره طفلک

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
😭😭😭😭

از من به تو نصیحت به خاطر شوهرت گناه نکن چون روز قیامت یقه تو رو میگیرن نه شوهرت.فرضا شوهرت اصرار کنه تو نباید گناه کنی.منم بچه اولم ناخواسته بود شوهرم میگفت سقط کن صد تا دکتررفتیم ولی من الکی به دکترا میگفتم اومدم معاینه و الکی به شوهرم میگفتم دکتر گفته سقط کنی به دلیل بیماری فلان مثلا دیابت پنهان که داری ممکنه مادر هم فوت کنه.شوهرم دیگه ول کرد ...بچه مهم تره از اخم شوهر

میگم ک من حتی روز رابطه هم دلم نیومد قرص بخورم.چون هنوز روزشمار سقط قبلیم دستمه هی میگم اگه بچه ام ب ...

نه عزیزم چرا ناقص بشه،

جنسیت هم انشاا... خدا بهت هم کنی که خواستی رو داده و الان تو شکمته، اگر نداد هم شکر کن، مهم اینه که صحیح و سالم بده،

برای سلامتش هم کلی تست و آزمایش هست، خودتو نگران نکن،

سقط نکن خدای نکرده معیوب میشی، 

میگم ک من حتی روز رابطه هم دلم نیومد قرص بخورم.چون هنوز روزشمار سقط قبلیم دستمه هی میگم اگه بچه ام ب ...

نه اصلا نگران نباش منم ک بهت گفتم واقعا تو شرایط بدی یاردار شدم چون بیشتر از دو ماهه عفونت شدید دارم هر چی درمان میکنم خوب نمیشه 

الانم هنوز ترشحات سبز دارم‌

ولی کار خداست 

حتما صلاح دیده اینیکی برات اینموقع تشکیل بشه

بهش نگو تا ۳ ماه بعد بگو خودمم نفهمیدم کی اومده، بچه سه ماهه قلب و روح داره، جنسیتشم معلومه،   ...

امار دقیق پریودیم دستشه دیروز گفت برو دکتر  پریود نشدی ک دکتر هم نوبت نداشت...گفت اگه خبری باشه چی و ... گفتم والله تقصیر من نیس تو باید مراقب میبودی ن من....ولی اگه قطعی بشه اونوقت کاسه کوسه ها سر من میشکنه.....هرچیزی خراب میشه اخرش ی جوری ربطش میده ب من ی مثال بدم؛خواست بره کوهنوردی براش خوراکی گداشتم بعد میاد کوله پشتیش رو از ی جایی پرت میکنه اونورتر ک بره اونجا چیزایی ک توش بود پوکید اومد خونه جریان رو گفت...منم گفتم حتما حسابی فحش منم دادی؟گفت اره گفتم چ فکری کردی اینا رو گداشتی برام و ....بنظرتون مقصر منم یا خودش ک کیف رو پرت کرد رو سنگ ها

امار دقیق پریودیم دستشه دیروز گفت برو دکتر  پریود نشدی ک دکتر هم نوبت نداشت...گفت اگه خبری باشه ...

خوب چه حساسی تو مردها رو نمیشناسی هیچ وقت اشتباهشونو قبول ندارن از غرور زیاد...ول کن بابا مطمین باش به خاطر بچه غر نمیزنه سقط نکن