2777
2789

الان شروع کنم از اول. چندماهه گواهینامم رو گرفتم حدودا؟ 

تا سه ماه اینده میتونم گرفته باشم؟ 

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

بستگی به خودت داره

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان چنده؟

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

راحت ۱۰ میلیون رو در نظر بگیر و حتی بیشترنه بابا دو ماهه هم میشه گرفت و حتی کمتر

پولش مهم نیست بابام میده اوکیه

میخوام زودتر بگیرم چون دانشگام شروع شده. بتونم با بچه ها برم دور دور

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

پولش مهم نیست بابام میده اوکیهمیخوام زودتر بگیرم چون دانشگام شروع شده. بتونم با بچه ها برم دور دور

میتونی عزیزم

خوب بخون و همون بار اول ازمون آیین نامه رو قبول شو. کاری نداره.

بعدشم که ازمون شهری هست و معمولا تو جلسه سوم چهارم میتونی قبول شی

میتونی عزیزمخوب بخون و همون بار اول ازمون آیین نامه رو قبول شو. کاری نداره.بعدشم که ازمون شهری هست و ...

مرسیییی عزیزم چقدر بهم انگیزه دادی. خیلی ممنونم ازت😍💙

مرسیییی عزیزم چقدر بهم انگیزه دادی. خیلی ممنونم ازت😍💙

خواهش میکنم عزیزم 

توصیه م بهت هم اینه که صفر صفر نرو اموزشگاه

با ماشین خودتون جای دنده ها و جای کلاج و ترمز و گاز رو یاد بگیر. 

خواهش میکنم عزیزم توصیه م بهت هم اینه که صفر صفر نرو اموزشگاهبا ماشین خودتون جای دنده ها و جای کلاج ...

اره تمرین کردم