2777
2789
عنوان

چیکار کنم سقط بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 53 پست
ایول اینم ایده خوبیه.میگم گفت جون سقط داشتی اینبار معلوم نیس چی بشه

اره هزار ویک راه هست برو دکتر ولی به شوهرت بگو دکتر گفته اگه سقط کنم دیگه باردار نمیشم اصلا با دکتر هماهنگ کن اینا رو بگه به شوهرت ..بگو من بچمو میخام شوهرم میگه نه....یه جورر راضیش کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هزار ویک راه هست برو دکتر ولی به شوهرت بگو دکتر گفته اگه سقط کنم دیگه باردار نمیشم اصلا با دکتر ...

دکترا ک سقط رو قبول ندارن و کم پیش میاد بذارن سقط شه....حالا از کجا مطمئن شم باردارن؟بدون تست بارداری

دکترا ک سقط رو قبول ندارن و کم پیش میاد بذارن سقط شه....حالا از کجا مطمئن شم باردارن؟بدون تست باردار ...

فعلا یه بی بی چک بگیر بعد یواشکی برو ازمایش...ولی با همون بی بی چک مشخص میشه.سقط نکنیا که عذاب وجدان دیوانت میکنه

فعلا یه بی بی چک بگیر بعد یواشکی برو ازمایش...ولی با همون بی بی چک مشخص میشه.سقط نکنیا که عذاب وجدان ...

مشکلم همینه که من کلا بیرون نمیرم بخاطر کرونا شوهرم خریدا رو میکنه واسه همین نمیتونم تست پیدا کنم

مشکلم همینه که من کلا بیرون نمیرم بخاطر کرونا شوهرم خریدا رو میکنه واسه همین نمیتونم تست پیدا کنم

زنگ بزن مادری کسی پیک موتوری برات بیاره دیکه.زنگ بزن داروخونه بگو برات بفرسته با پیک