2777
2789
عنوان

چرا من حس دعا ندارم ?

120 بازدید | 11 پست

امسال همچین شدم خیلی ناراحتم چیکار کنم ?

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه سری اینطوری شدم چون حاجتی نداشتم واسه همین 

اتفاقا حاجت دارم یه مدت زیاد دعا کردم الان سنگ شدم انگار

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
اتفاقا حاجت دارم یه مدت زیاد دعا کردم الان سنگ شدم انگار

منم انقد دعا میکردم ختم برمیداشتم نماز مبخوندم الان نمازمم بزوره😔چون اونی ک.میخاستم نشد سردشدم 

خانومای گل کتاب <<ما تمامش میکنیم >>رو حتما بخونید .از پر فروشترین های نیویورک تایمز هست🌷
منم انقد دعا میکردم ختم برمیداشتم نماز مبخوندم الان نمازمم بزوره😔چون اونی ک.میخاستم نشد سردشدم  ...

احتمالا برا زیاده روی تو دعا باشه 

منم نمازمو ب زور میخونم

احتمالا برا زیاده روی تو دعا باشه  منم نمازمو ب زور میخونم

حتما 😏.انقده بهش التماس کردم ک ادم کنه شوهرمو.خستع شدم 

خانومای گل کتاب <<ما تمامش میکنیم >>رو حتما بخونید .از پر فروشترین های نیویورک تایمز هست🌷
حتما 😏.انقده بهش التماس کردم ک ادم کنه شوهرمو.خستع شدم 

ان شالله ک اونم ادم میشه اما از صبر ما خارجه این صبر خدا

منم نمیتونم دعا کنم. قبلا اینجوری نبودم. یه مدته دیگه حس میکنم خدا صدامو نمیشنوه.میگم هرچی شد شد.😣

دقیقا منم میگم بالاخره ک هر چی دعا کنمم تو تو کار خودتی پس هر چی میخوای همون باشه دیگه

باورتون میشه الان جوشن کبیر میخونن من ۶۰درصد بیشترش رو حفظم از بس خونده ام قبلا اما الان😔

دقیقا منم میگم بالاخره ک هر چی دعا کنمم تو تو کار خودتی پس هر چی میخوای همون باشه دیگه

چ جالب منم میگم چ من دعا کنم چ نکنم اون ک کارخودشو میکنه پس وللش