2777
2789

دوستای گلم طاعاتتون قبول درگاه ان شاءالله به حق این شب بهترین سرنوشت براتون رقم بخوره

میدونم امشب خودتون جوشن کبیررو میخونید اما یه بارم میتونیم اینجا دست جمعی باهم جوشن کبیررو ختم کنیم هرکس به هرنیتی که داره اول همه نیت ها ظهور امام زمان وسلامتی ایشون وهدیه به درگذشتگان که دستشون از دنیا کوتاه ونمیتونن از این شبا بهره ببرن

خودم فراز 1تا 10 لطفا همینطور پشت هم انتخاب کنیم که کامل ختم بشه

ممنونم دوستای خوبم

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم10 تا بیست‌

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
من همشو میخونم دعای گوی همگی هستم انشالله هممون حاجت رواشیم🤲🏻❤ التماس دعای متقابل

قبول باشه حاجت روا بشیدان شاءالله

براتون صلوات فرستادم و سوره قدر رو خووندم شما هم دعا کنین منم زودتر مادر شم پیر شدم به خدا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دیگه طاقت ندارم خداااااااااااااا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دیگه نمیتوونم انتظار بکشم خداجوووووووووووووون معجزه کن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 😭 خدا جون صدامو بشنو ای خداااااااااااااااااااااااااااا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

منم همه شو میخونم   اما دعای دسته جمعی یه چیز دیگست  از ۲۰تا ۳۰  هم گروهی میخونم التماس دعای فراوان

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
منم همه شو میخونم   اما دعای دسته جمعی یه چیز دیگست  از ۲۰تا ۳۰  هم گروهی میخونم التم ...

قبول باشه عزیزم التماس دعا

چراکسی شرکت نکرده

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )