2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه آخه روزه دارا میبینن. نیست که ایمانشون خیلی قویه یهو روزشون باطل میشه. مارو میبندن به فحش  ...

واقعا متاسفم واسه شما و امثال شما که فکر میکنی هر کی دین داره بددهنه

بی دین ها هم بددهنی میکنن پس دلیل نمیشه بگیم هر کی دین نداره بددهن هست.ریپلای کنی نمیخونم چون افکارت کاملا مشخصه ...

استارتر عزیزم میدونم حواست نبوده ک ماه رمضونه

ولی همونطور ک میدونی جار زدن روزه خواری تو ملا پسندیده نیست.

فک کنم بعد افطار تاپیک بزمی بهتر باشه.البته ناراحت نشی گلم.

من می دونم اگه روزه می گرفتم شیرم کم میشد یا خودم اذیت میشدم به هرحال قضاهاشو گرفتم و به نظرم گرفتن ...

چرا شیر خشک نمیدین بخاطر بحث روزش نمیگم اخه شنیدم شیرخشک بهتره برای مادر 

سرنوشت بد نوشت ...
چرا شیر خشک نمیدین بخاطر بحث روزش نمیگم اخه شنیدم شیرخشک بهتره برای مادر 

هیچ‌چیز فواید شیرمادر نداره 

شیرمادر هوشمنده متناسب باهرسنی نیاز های بدن بچه رو فراهم میکنه اما شیر خشک یه ترکیب یک نواخت داره

برای مادر نمی دونم چی بهتره ولی ما خودمون رو وقف بچه کردیم تا بهترین ها برای اون باشه 

چه خوب عزیزم کاش منم بتونم مثل تو مادر خوبی بشم نمیدونم برای سلامتی خودم شیر بدم یا ندم البته هنوز باردارم

سرنوشت بد نوشت ...
یکی از دوستام پزشک هست اینو میگفت  میگفت باعث پوکی استخوان مادر میشه  البته پزشک عمومی ه ...

والا الان تشویق میکنن شیر خود مادر هم واسه بچه خوبه هم مادر آدم نمیدونه کدوم رو باور کنه