2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بدنیا میاد این حس پیدا میشه یا تو بارداری هم؟ اخه من هنوز هیچ حس فداکاری ندارم 😢

بدنیا میاد بیشتر میشه یچیزی بهت بگم من بخاطر افسردگی بعد زایمان تا دو ماه دوسش نداشتم البته فکر میکردم الان عاشقشم

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
واقعا متاسفم واسه شما و امثال شما که فکر میکنی هر کی دین داره بددهنه بی دین ها هم بددهنی میکنن پس د ...

فازت چیه! ؟ روانی یه صفحه نوشته بعد میگه ریپلای کنی نمیخونم به یه ورم که نمیخونی. دایورتی بابا

عزیزان هر کسی رو تو قبر خودش میخوابونن. کاش گناه بزرگ ما روزه خوری بود نه غیبت و دروغ و تهمت و دوروی ...

هر گناهی جای خودشو داره! بهتره بجای لاپوشانی و قاطی کردن همه چی باهمدیگه؛بدونیم که هر گناهی در جای خودش بزرگه و بخاطر بقیه گناه ها؛باری از اون کم نمیشه

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
عزیزم به شما موبوط نمیشه سرت تو کار خودت باشه روزه دارا هم از بیرون تایپک و خوندن و میتونن نیان بعدش ...

از سطح ادبت مشخصه که نباید باهات دهن به دهن شد!

اینجا یه تاپیک خصوصی و شخصی نیس که به من مربوط نباشه...همه حق نظر دادن دارن...منم محترمانه نظرم رو گفتم که شمام خودتو نشون دادی...حرفی ندارم باهات

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
خخخخخ عرق میخوری؟

عرق چیه؟⁦☹️⁩

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.