2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث منت نیست بحث احترام گذاشتن به حدود خداهست . پدر شما اگر بگه الان که فلان فامیل داره میاد مثلا او ...

مثال خوبی زدی عزیزم. منم میگم من میدونم و پدرم. به مهمونا هیچ ربطی نداره   

ماه رمضون نیست عایا. حرمت این شبو حداقل نگهدارید😒

مگه قراره همه روزه بگیرن

فرزند عزیزم منو بابات منتظریم که زود زود بیای تو دلِ مامانی تودلی من. خدایا هزار مرتبه شکرت 😍😍😍

عزیزان هر کسی رو تو قبر خودش میخوابونن. کاش گناه بزرگ ما روزه خوری بود نه غیبت و دروغ و تهمت و دورویی و کلاهبرداری که حق الناسه. 

عاقااا جمله م خیلی سنگین بود کمرم تیر کشید 

اسی تسبیح منو بده یه تاپیک ختم صلوات م بزن📿📿📿

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
عزیزان هر کسی رو تو قبر خودش میخوابونن. کاش گناه بزرگ ما روزه خوری بود نه غیبت و دروغ و تهمت و دوروی ...

لایکی خخخخخ

فرزند عزیزم منو بابات منتظریم که زود زود بیای تو دلِ مامانی تودلی من. خدایا هزار مرتبه شکرت 😍😍😍
مثال خوبی زدی عزیزم. منم میگم من میدونم و پدرم. به مهمونا هیچ ربطی نداره    

بله گفتم که اصلا ارتباطی به مهمونها نداره ، حرمت پدر مهم هست ، هرچند بگیم من میدونم و پدرم ولی واقعیت اینه که توی اون لحظات که داشتیم نمایش روسری مون رو میدادیم    ( به عنوان مثال) عملا به پدرمون میگفتیم تو هیچ کاره ای ، این من و دل من هست که مهمه . و خوب این اصلا قشنگ نیست . هرچند پدر ممکنه انقدر بزرگوار باشه که مارو ببخشه ولی این چیزی از زشتی کار اون لحظات ما کم نمیکنه.

سلام😊 
میخاستی نیای گلم

رفتم ریپ نکن

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
بعضیا نمیگیرن من ماه رمضون روزه نگیرم عداب وجدان میگیرم فقط باردار بودم نگرفتم کامل 

من می دونم اگه روزه می گرفتم شیرم کم میشد یا خودم اذیت میشدم به هرحال قضاهاشو گرفتم و به نظرم گرفتن قضای روزه از خودش سخت تره و من همیشه قضا رو بی سحری می گیرم