بچه ها من باردارم و ماه اخرمه صبح همسرم میخواست بره سرکار اومد بالا سرمو کلی یهویی قربون صدقم رفتو بعدش هی میگفت اخرایه بارداریته و حتما پیاده روی برو امروز صبح برو هوا خنکه بعدشم برو خونه مامانت بمون بعد افطار میام دنبالت امروز من خوابم برد تا ساعتا ۱۲ الان نیم ساعت پیش از کار اومده درحالی ک باید شب میومد گفتم چرا زود اومدی خونه گفت کار بیرون پیش اومده و سریع اماده شد رفت الان هزارتا فکر داره از سرم رد میشه 😕😕😕😕
◀️تاپیک بامداد خمار▶️ گروه نارنجی🔶️ قد:۱۷۱ وزن: ۸۰⬅️ هدف:۶۵↩ به امید رسیدن به وزن دلخواه
پس لازم نکرده برای بقیم نسخه بپیچه😒 همه مردارحتی مذهبیاشم خیانت میکنن یعنی چی؟؟ خودش تافته جداباف ...
بروبابا چقدرنفهمی معلوم خودت مشکل داری منم نسخه نپیچیدم سوال پرسیدمنم جواب دادم اگه ببینی خیلی ها جواب منو بهش دادن که مشکوکه توواقعا مشکل داری چیزی حالیت نیست وقتی توزندگی کسی نیستی چیزی نمی دونی قضاوت نکن می خوای بگی خیلی حالیته 😠😠😠😠امثال توهستن که چرت پرت تحویل میدن خودشون زندگی داغونی دارن برو کم حرفای مزخرف بزن.
اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم میرسم😎 🧘♀️🤸♀️
انشالله ک بی خود باشه شکم الان ۵ ساله از ازواجمون میگذره و کوچیک ترین چیزی ندیدم تا امروز
ایشالله عزیزم💜💜💜
اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم میرسم😎 🧘♀️🤸♀️
چه ربطی به رفیق بودن داره؟ آدم اگر رفیق واقعی باشه با همچین حرفایی ته دل زنشو خالی نمیکنه مگ اینکه ...
نه کی گفته من ته دلم خالی شده 😁منواون عاشق همیم عزیزم 8ساله زندگی عاشقانه داریم هیچ کدومون ته دلمون خالی نیست هوادارهمیم👌
اره گلم فکر کنم ۲۰روز بعدس😊 منی که ۵سال بدون جلو گیری باردار نمیشوم حتی پریودم نمیشوم
درخواست دوستی میدم بیا با من صحبت کن خواهش
حَسبی اَلله وَ نِعمَ الوَکیل ☘️💚خدایا بزرگترین آرزوم سلامتی خودم بچه هام و خانوادمه،شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی و ندادی.ممنونم که هستی و بهم توفیق بندگی دادی کمکم کن نمازام رو بهتر بخونم،حسادت نکنم،بیشتر مواظب بچه هام باشم و در کل آدم بهتری باشم