ذات و اخلاق و متانت مهمه ک متاسفانه شوهر من نداره 🥲👍
🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبالش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیز دلم😢واقعا اینا مهمه فقط؟معیار ظاهری خاصی نداشتی؟و اینکه چند سال اختلاف سنی دارید
میدونی چیه من واقعا خود شیفته بودم و دنبال توجه و پول و قیافه بودم و بیچاره شدم ب حدی ک روزی 2 هزار بار آرزوی مرگ میکنم.
زندگی خوبی دارم اما فقط ب ظاهر همه چی پول نیست کاش شوهرم گدا بود کاش قیافش بد بود اما آدم بود
من 7 سال کوچک ترم ازش
🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبالش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲
همه چی مهمه عزیزم اخلاق متانت غیرت عرضه پول ثروت هر کدومش که نباشه یه جای زندگیت میلنگه ولی به نظر من از همش مهمتر صداقته که اگه طرفت باهات صادق باشه خیلی تو زندگیت پیشرفت میکنی مال من که نبود
عزیز دلم من همه چیزو داره باهمخصوصا اخلاق ولی من باز میترسم استایل رو آدم نمیتونه عوض کنه؟
من تو شوهرم تنها چیزی ک تونستم تعقیر بدم همین استایل هست اونم چون سلیقم از خودش بهتره ب حرفم گوش میده مراقب باش با ظاهر دروغی گولت نزنه باطنش خوب باشه