تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃
بچه من معده ا استرسی بود. هر موقع استرس داشت استفراغ می کرد منم قبلا نمی دونستم یه بار شب امتحان مدرسه اش تا صبح خواب نداشت مدام بابا می اورد دیگه رفتیم دکتر به آمپول زد بعدها فهمیدم به خاطر غذا یا ویروس نیست از استرس هست
یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن! اینها واقعا بدبختند.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پسر من هر روز صبح که بیدار میشه اول باید اب بخوره اگه آب نخوره انقدر سرفه میکنه که بالا میاره ، انگار خلط پشت حلق داره ، سرما هم نخورده همیشگیه، البته اگه صبح زود بیدار نشه اینجوری نیست تو مدرسه ها اینجوریه ، یه کمم فکر کنم به خاطر استرس و کم خوابیه
چند سالگیش اینطور بوده ؟ ن این خودش بیدار میشه برق روشن میکنه پلاستیکم آویزون میکنه از گوشاش بعد ک ...
از 4 سالگی شروع شد و 5 سالگی. و کلاس اول دبستان اوجش بود چون معلمشون خیلی اذیت می کرد کلاس دوم فهمیدم از استرس بوده چون معلمشون خوب بود و کلا استفراغ ها فروکش کرد! الان بزرگ تر شده نهایت 4 ماه یه بار شده! اونم اگه تو کلاس مشکلی داشته باشه
یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن! اینها واقعا بدبختند.
دلایل مختلفی میتونه داشته باشه ، خود من وقتی کلاس اول میرفتم همیشه اول بالا میاوردم تو خونه بعد میرفتم مدرسه هم استرس داشتم هم بدنم خیلی ضعیف لود چند جلسه رفتم پیش متخصص خوب شدم
تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃