بچه ها من باردارم و ماه اخرمه صبح همسرم میخواست بره سرکار اومد بالا سرمو کلی یهویی قربون صدقم رفتو بعدش هی میگفت اخرایه بارداریته و حتما پیاده روی برو امروز صبح برو هوا خنکه بعدشم برو خونه مامانت بمون بعد افطار میام دنبالت امروز من خوابم برد تا ساعتا ۱۲ الان نیم ساعت پیش از کار اومده درحالی ک باید شب میومد گفتم چرا زود اومدی خونه گفت کار بیرون پیش اومده و سریع اماده شد رفت الان هزارتا فکر داره از سرم رد میشه 😕😕😕😕
◀️تاپیک بامداد خمار▶️ گروه نارنجی🔶️ قد:۱۷۱ وزن: ۸۰⬅️ هدف:۶۵↩ به امید رسیدن به وزن دلخواه
بنده خدا دوستم تو بارداری گوشی شوهرش زنگ خورده جواب داده دیده یه زنس این گفته شما.. اونم گفته شما.. زنه گفته زنشم 😥😥 دعواشون افتاده دوستم بهش فوش داده بعدا که پیگری کردن دیده سیقش کرده بوده☹️😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!