2777
2789
عنوان

توروخدا بگین شک ام بی مورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 100 پست

بنده خدا دوستم  تو بارداری گوشی شوهرش زنگ خورده جواب داده دیده یه زنس  این گفته شما.. اونم گفته شما.. زنه گفته زنشم 😥😥 دعواشون افتاده دوستم بهش فوش داده بعدا که پیگری کردن دیده سیقش کرده بوده☹️😔

خدایاشکرت ❤
مزخرف 😠بیشعوریت ازنوشته هات معلومه😌

😂😂😂😂😂آب قطع آره..؟؟

بببنددیگه😏

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده خدا دوستم  تو بارداری گوشی شوهرش زنگ خورده جواب داده دیده یه زنس  این گفته شما.. اونم ...

خدا لعنت کنه همچین مردایی رو کم استرس بارداری اینا رو میکشیم ک استرس خیانت کردنشونم بیفته ب جونمون

◀️تاپیک بامداد خمار▶️ گروه نارنجی🔶️ قد:۱۷۱ وزن: ۸۰⬅️ هدف:۶۵↩ به امید رسیدن به وزن دلخواه

میبینی استاتراینجامشورت میگری دورازجون بعضی هامثل گاوحالیشون نیس خودشون زندگیشون گل وبلبل میدونن..برای بقیه آیه یس میخونن😏

توبهترمیدونی بهترازهمه تصمیم میگیری پس اینجااااجای خوبی نیس برای مشورت...بدترحالتوخراب میکنن

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
میبینی استاتراینجامشورت میگری دورازجون بعضی هامثل گاوحالیشون نیس خودشون زندگیشون گل وبلبل میدونن..بر ...

بله درسته عزیزم اخه جز اینجام کسی رو ندارم باهاش درمیون بزارم

◀️تاپیک بامداد خمار▶️ گروه نارنجی🔶️ قد:۱۷۱ وزن: ۸۰⬅️ هدف:۶۵↩ به امید رسیدن به وزن دلخواه
بله درسته عزیزم اخه جز اینجام کسی رو ندارم باهاش درمیون بزارم

پس خودت عاقلی سعی کن نزاری هرنظرمنفی روت تاثیربزاره...آخه توخیلی حساسی دوران بدیه...منم تجربه توروداشتم سعی کن منطقی فکرکنی....

اگه الان حلش نکنی باخودت بعدزایمانم گریبانتومیگره🌹

اینم بدوون هرچی به سمت افکارمنفی بری همونم میشه