2777
2789
عنوان

توروخدا بگین شک ام بی مورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 100 پست

[QUOTE=137070362]ما هم ندتریم رابطه یعنی شاید دوهفته یه بار اونم نه دخول[/QUOTE

من کل بارداریم سر جمع ۴ یا ۵ بار بیشتر نداشتیم 

◀️تاپیک بامداد خمار▶️ گروه نارنجی🔶️ قد:۱۷۱ وزن: ۸۰⬅️ هدف:۶۵↩ به امید رسیدن به وزن دلخواه
به مذهب ربطی نداره به انسانیت ربط داره😒

بله درسته 👌

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حواست به زندگیت باشه... ولی خیلی به خودت استرس وارد نکن.  بعد زایمانم برگرد خونه خودت... نری ا ...

ن بعد زایمان ک حتما خونه خودمم چشم عزیزم بیشتر حواسمو جمع میکنم

◀️تاپیک بامداد خمار▶️ گروه نارنجی🔶️ قد:۱۷۱ وزن: ۸۰⬅️ هدف:۶۵↩ به امید رسیدن به وزن دلخواه
خب چرا نداری عزیزم اگه برات ضرر دار رابطه که حتما نباید کامل باشه مثل عقد نیازش بر طرف کن کلی راه ...

نیاز اونو برطرف میکنم با اینکه خودشم نمیخواد 

منم بودم شک میکردم😐

منم الان شک افتاده ب دلم خداکنه بی مورد باشه

😐😐😐 من شوهرم عاشق همیم حتی فراترازچیزی که فکرشوکنی به هزاربدبختی بهم رسیدیم حتی با بدبختی هم بچه ...

پس لازم نکرده برای بقیم نسخه بپیچه😒

همه مردارحتی مذهبیاشم خیانت میکنن یعنی چی؟؟

خودش تافته جدابافته میدونه 😒

خیلیااامثل شماهستن شرایط زندگیشون..بلاخره زندگی بالاپایین داره...هزاراتفاق میفته بنابه خیانت نیس که😊

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
من ک هیکلم ترکیده کلی ترک و اضافه وزن رابطم ک نداریم دیگه هیچی😑

عشقم اون حق نداره با این وضعیتت بهت خیانت کنه 

تو ک فقط مسئول برطرف کرذن نیازش نیستی ک الان ب خاطر ترک و... خیانت کنه 

یکم مشکوکه😐اخه باردارم هستی شوهرم میگفت مذهبی ترین مردهاهم تودوران بارداری خانمشون به همسراشون خ ی ...

اولا شوهر شما نبايد براي همه نسخه بپيچه،دوما بله مذهبي ترين ها چون كلاه شرعي به نام صيغه دارن به خودشون اين اجازه رو ميدن!!

من با شوهرم خيلي رابطه صميمانه اي دارم،يبار حين صحبت راجع به يه موضوعي بهم گفت همه مردا از اينكه دو سه نفرو داشته باشن خوششون مياد،منم گفتم اره خب زنها هم همينطورن،فك كن بجاي اينكه يكي نازتو بكشه ٣ نفر نازتو بكشن😂بيچاره هنگ كرد،اول ازدواجم بهش گفتم هركاري بكني انجام ميدم،به خانواده ام احترام بذاري منم به خانوادت احترام ميذارم،بگي ميخواي بري قله قاف منم باهات ميام،خيانت بكني خيانت ميكنم،فك نكني ميشينم گريه ميكنم ژست مظلوم ميگيرم!!

الان استارتر عزيز شما بهتر از هركسي همسرتو ميشناسي،وقتي همسرت اومد خيلي عادي ازش بپرس چيكار داشت كه رفت بيرون،يكي كه بخواد كاري بكنه،زنگ ميزد مطمئن ميشد كه خونه اي يا نه يعني محكم ميگرفت،من احتمال ميدم امروز خيلي كار داشته نخواسته شما اذيت بشي،گفته برو پياده روي و خونه مامانت