2777
2789
عنوان

خانمهای عزیز برای پسرم حتما دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 46 پست
والا آخه یجوری میگی واااااااا انگار خیلی عادیه که بچه ۲سال و ده ماهه مامان نگه. خوب طبیعی نیست دیگه ...

بله عزیزم  همینطوره

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
ن اصلا مورد مشابهی نداشتیم  بله فامیلیم پسر عمه دختر دایی

برات دعا میکنم عزیزم.انشالله گل پسرت بدون هیچ مشکلی راه بره و انقد حرف بزنه ک بگی وای تروخدا دو دیقه ساکت باش😁😁😁معجزات خدا و مخصوصا این شبهای عزیزو دست کم نگیر گلم😘😘😘

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا آخه یجوری میگی واااااااا انگار خیلی عادیه که بچه ۲سال و ده ماهه مامان نگه. خوب طبیعی نیست دیگه ...

اخه عزیزم واسه من عادیه که بچه من نزدیک سه سال بود که شروع به حرف زدن کرد اگر گفتم وا واسه اینکه مطمئنم حرف میزنه.من خواستم دلتو اروم کنم که الکی حرص نخوری من سر این چیزا ایتقدر غصه خوردم ناراحتی اعصاب گرفتم.بچه ات هیچ مشکلی نداره.سرش سلامت

دختر۹ ساله.پسرم
دستشو نگیر..از پشت حمایتش کن..هر چی دستشو بگیری وابسته تر میشه...خب خدارو شکر پس داره راه میوفته..اگ ...

خیلی میترسه واحتیاط میکنه بشدت ترسو با اینکه توانایی اینو داره ک‌بدون کمک وایسته چند لحظه  ولش میکنم‌قشنگ‌وای میسته تا میبینه روپاهاشه سریع میشینه

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
برات دعا میکنم عزیزم.انشالله گل پسرت بدون هیچ مشکلی راه بره و انقد حرف بزنه ک بگی وای تروخدا دو دیقه ...

ممنون عزیزم‌ان شالله توکل بخدا 

بالاخره منم مادرم ودلم میگیره 

انشاللله خدا برات نگهش داره گلم😘

ممنون عزیزم ان شالله 

همچنین دختر شمارو 😍

خیلی میترسه واحتیاط میکنه بشدت ترسو با اینکه توانایی اینو داره ک‌بدون کمک وایسته چند لحظه  ولش ...

هر چی سن هم بره بالاتر بچه ترسو تر و محتاط تر میشه.پس تلاشتو بکن که راه بیوفته..پسر منم اینطور بود..سرشو گرم میکردم با گوشی اصلا نمیفهمید که خودش مستقل وایساده...انشالله راه میوفته و اتیش میسوزونه

هر چی سن هم بره بالاتر بچه ترسو تر و محتاط تر میشه.پس تلاشتو بکن که راه بیوفته..پسر منم اینطور بود.. ...

ان شالله ممنون عزیزم چشم حتما شمام دعا کنید براش از صب تاشب درگیر این بچم ک بهش یاد بدم و اموزش 

چون میدونین ک‌این بچه ها دیر اموزن ولی بالاخرخ یاد میگیرن

حتما حکمتی بوده ک تو سونو و ازمایش ها همه چیز نرمال باشه نمیدونم اما امتحان سختی خدا ازم گرفت کاش منو با بچم‌امتحان نمیکرد 😢😢 بازم خدایا شکرت همین ک بچم میشینه همون چند کلمه رو میگه همینکه بازی میکنه همینکه یاد گرفته خودش خوراکی بخوره راضیم ب رضای خودت هوای ابوالفضل یکی ی دونمو داشته باش

ان شالله ممنون عزیزم چشم حتما شمام دعا کنید براش از صب تاشب درگیر این بچم ک بهش یاد بدم و اموزش  ...

بله عزیزم.پسر منم تاخیری هست و مرتب در حال اموزشه..نمیشه رهاشون کرد.ولی مهم اینکه یاد میگیرن.

بله عزیزم.پسر منم تاخیری هست و مرتب در حال اموزشه..نمیشه رهاشون کرد.ولی مهم اینکه یاد میگیرن.

ان شالله ک شاهد موفقیتاش باشی عزیزم 🌷تنش سلامت 

حتما حکمتی بوده ک تو سونو و ازمایش ها همه چیز نرمال باشه نمیدونم اما امتحان سختی خدا ازم گرفت کاش من ...

انشالله به حق ۵تن به حق امام علی موفقترین و خوشبخترین بچه روی زمین بشه.خدا بهترینها رو براش رقم میزنه

دختر۹ ساله.پسرم
انشالله به حق ۵تن به حق امام علی موفقترین و خوشبخترین بچه روی زمین بشه.خدا بهترینها رو براش رقم میزن ...

ممنون عزیزم‌ان شالله از دعای شما عزیزان 

خدا هرچی میخوایین ب شماهم‌بده 🌷