2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 49320 بازدید | 889 پست
نه ماشین داره نه خونه . خونه اجاره ای داره تصمیم گرفتن جای اینکه اجاره بدن بیان خونه ی ما مفت بخورن ...

واویلا ... چی تو سر مامانت میگذره خدا وکیلی ؟؟؟ 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

عزیزم متاسفم که توی چنین شرایطی هستی، 

اگر میتونی بگو داداشت مداخله کنه که اونارو نیاره خونه شما، اگر موفق نشد به داداشت بگو تا زمان کنکورم میام پیشتون بعد میرم، یا اینکه تو این تایم برات یه سوییتی اجاره کنه داداشت. 

مجبوری ازش کمک بخوای عزیزم. لااقل این چندماه ذهنت یکم آزاد تر باشه.

انشالله قبول میشی یه شهر خوب میری خوابگاه، بعدشم مستقل میشی و راحت میشی،

یادت باشه همه ی قهرمانها از دل سختیا بیرون میان. 

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم متاسفم که توی چنین شرایطی هستی، اگر میتونی بگو داداشت مداخله کنه که اونارو نیاره خونه شما، اگر ...

مرسی عزیزدلم بابت حرفات . به داداشم گفتم عصر ، اومد دعوا شد

صفحه ی 47 اولین کامنت گفتم چیشد

واقعا هر زنی مادر نیست. عمه من الان 52 سالشه. 

حدود 20 ساله پیش بیوه شد با یه دختر 13 ساله. 

این عمم به خوشگلی تو فامیل زبانزد بود و هست 

پوست صاف و سفید و دماغ کوچولو و چشم های عسلی و دست پخت عالی داره و خیلی هم خوش اخلاقه. 

خواستگار از وکیل داشت تا کارخونه دار اما بخاطر دخترش ازدواج نکرد گفتش من از کجا بدونم طرف به دخترم نظر پیدا میکنه یا نه کلا گفت نمیخوام آرامش دخترم بهم بخوره. 

دخترش 6 ساله عروسی کرده و عمه ی من همچنان تنهاست

کاربری دسته منو خواهرمه

ناراحت نشیا عزیزم ولی مگه تو و داداشت انقدر بی غیرتین اجازه بدین اون مرده پسر نر خرشو برداره بیاره خونه ای که بابات خریده برای بچه هاش 

مامانت انگار مظلوم گیر آورده داره میتازونه 

به مادرت بگو دلت شوهر میخواد باشه ولی شوهر کن برو نه اینکه دوتا مرد گنده رو برداری بیاری پیش دختر جوونت 

لطفن قوی بمون و جایی نرو الهی بمیرم خیلی ناراحت شدم برات خدا نگذره ازش اخه مادر ب جگر گوشش میگ برو!؟فداسرت عزیزم درستو ادامع بده موفق باشی😢💓

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌