2777
2789
عنوان

خانمهای عزیز برای پسرم حتما دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 46 پست
وااااااا چه عیبی داره حرف نزنه.بچه منم خیلی دیر حرف زد ف کنم ۲ سال و خرده ای من همش گریه میکردم.

😔ان شالله پسرمم زودتر حرف بزنه 

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
ن نبردم میدونم ک‌راه میره تاخیر دارخ ولی من‌طاقت ندارم پسرک‌گلم سندروم‌داونه 

ای جانم.مگه غربالگری نرفتید؟ببخشید اینو میپرسم.اخه من دیروز رفتم امینو سنتز بخاطر همین ک تو غربالگری اول احتمال سندروم داون دادن ب بچم.چقدم سخت بود.ولی جوابش صددرصده.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه عیبی نداره پس چرا شما همش گریه میکردی؟ مادرتر بودی؟

واااااا منظورم اینکه من اشتباه کردم اشتباه منو نکن.بچه ها باهم فرق دارن.خواستم تجربه امو در اختیارت بذارم.چه ربطی به مادرتر بودن؟

دختر۹ ساله.پسرم
ممنون عزیزم‌سندروم‌داون

عزیزم حتما دعا میکنم.انشالله به زودی راه میوفته..اولویت با راه رفتنشه.بعد گفتار.پیگیر کاردرمانی جسمیش باش.خیلی تاثیر داره.پسر منم با کاردرمانی راه افتاد.

الهی برات بمیرم عزیزرم مگه تو سونو مشخص نشده چرا سقط نکردی ببخشید ک میپرسم بخدا از روی دلسوزی میگم

ن‌عزیزم توسونوها همه چیز نرمال ان‌تی انومالی همه حتی کوچیکترین ریسوی هم‌نداشتم ک سلفری بدم 

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
ای جانم.مگه غربالگری نرفتید؟ببخشید اینو میپرسم.اخه من دیروز رفتم امینو سنتز بخاطر همین ک تو غربالگری ...

رفتم عزیزم ولی مشخص نشد و گفتن سالمه انومالی ۳بعدی هم‌دادم 

واااااا منظورم اینکه من اشتباه کردم اشتباه منو نکن.بچه ها باهم فرق دارن.خواستم تجربه امو در اختیارت ...

والا آخه یجوری میگی واااااااا انگار خیلی عادیه که بچه ۲سال و ده ماهه مامان نگه. خوب طبیعی نیست دیگه و کاملا جای نگرانی داره‌. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
رفتم عزیزم ولی مشخص نشد و گفتن سالمه انومالی ۳بعدی هم‌دادم 

ای وای.تو فامیل خودت و شوهرت همچین موردی بوده؟من اولین باره میشنوم.ببخشید ک میپرسم عزیزم.اگه ناراحتت میکنه جواب نده.با همسرت فامیلید؟

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
عزیزم حتما دعا میکنم.انشالله به زودی راه میوفته..اولویت با راه رفتنشه.بعد گفتار.پیگیر کاردرمانی جسمی ...

ممنون عزیزم 

ان شالله فعلا خودش بلند میشه با کمک چند قدم میره دستشم‌بگیریم قدم‌برمیداره 

ان شالله حتما میبرم

😔ان شالله پسرمم زودتر حرف بزنه 

اره بابا من خودمو داغون کردم.نگران نباش.مطمئن باش حرف میزنه.دختر من دقم داد.مامانم میگفت نکن.بچه ها فرق دارن.من نمیفهمیدم که

دختر۹ ساله.پسرم
ای وای.تو فامیل خودت و شوهرت همچین موردی بوده؟من اولین باره میشنوم.ببخشید ک میپرسم عزیزم.اگه ناراحتت ...

ن اصلا مورد مشابهی نداشتیم 

بله فامیلیم پسر عمه دختر دایی 

اره بابا من خودمو داغون کردم.نگران نباش.مطمئن باش حرف میزنه.دختر من دقم داد.مامانم میگفت نکن.بچه ها ...

خداروشکر ک‌دختر شما صحیح و سالمه 😍

گل پسر من سندروم‌داونه 

ممنون عزیزم  ان شالله فعلا خودش بلند میشه با کمک چند قدم میره دستشم‌بگیریم قدم‌برمیداره  ...

دستشو نگیر..از پشت حمایتش کن..هر چی دستشو بگیری وابسته تر میشه...خب خدارو شکر پس داره راه میوفته..اگه چند جلسه کاردرمانی ببری یاد بگیری چطوری تمرین کنی خیلی زود راه میوفته.