2777
2789
عنوان

پایه برای شروع کنکور چهارصد و شش

127 بازدید | 20 پست

من نظام قدیمم.

مهندسی کامپیوتر می‌خوام و فقط می‌تونم دولتی شهر خودمون برم.(به هیچ عنوان نمی‌تونم خوابگاه برم یا رشته‌ی دیگه)

درصدا و معدل لازمو که چک کردم حتی برای شبانه هم باید خییلی بالا بشه.

الان اگر برای امسال بخونم هم ایجاد سابقه و هم کنکور واقعا امیدی بهش ندارم.یعنی توی نرم‌افزار تخمین رتبه حتی درصدامو در بهترین حالت می‌زدم بازم رتبه‌م نمی‌رسید.

اگر بخوام برای سال بعد برنامه‌ریزی کنم، چون فاصله خیلی طولانیه معلوم نیست به برنامه پایبند بمونم. 

از بازدهی خودم در اثر خوندن مطمئنم ولی توی ۸ ماه فکر نمی‌کنم به حداکثر بازدهیم برسم.رشته و شهر دیگه هم نمی‌تونم برم.

فکر می‌کنین بشه از الان یه برنامه‌ی دو ساله‌ی کنکور بچینم.طولانی نمی‌شه؟بی‌خیال نمی‌شم؟

کسی هست با هم شروع کنیم برای کنکور ۴۰۶؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووو ، کی تا کنکور ۴۰۶ مرده ست کی زنده‌.

بنظرم شما از الان هم وقت داری بخونی برا ۴۰۵ .

ادمی ک کار الان رو بسپاره ب فردا ، ادم عمل نیست‌.

وقتشو داری با یه مشاور خوب و کاربلد پیش بری بنظرم شدنیه.

سفت و محکم بخون قبول میشی‌.

هزار تا اتفاق میفته تا ۴۰۶.

برا 405 بخون..

رتبه‌ی خیییلی پایین می‌خواد در حد ۳۰۰ـ۴۰۰.

باید کل دوازدهمم ایجاد سابقه کنم. از اونطرف مثلا توی شیمی بعضی دروس پایه اصلا یادم نیست که بتونم سرراست برم سراغ دوازدهم باید از صفر شروع کنم یا مثلا عربی. منم بومی این استان نیستم همینجوریش شانسم کمه..

[QUOTE=399678734]نرم افزار که بدون کنکورم میشه رفت آزاد و پیام نور و اینکه به نظرم وقت هست برای ۴۰۵[/QUOTE

فقط دولتی می‌تونم برم. 

نظام قدیم هم هستم باید سابقه ایجاد کنم برای دوازدهم.

رشته یا شهر رو اگر دو سه تا گزینه‌ی دیگه داشتم حتما امسال می‌خوندم اما خیلی محدودم.

رتبه‌ی خیییلی پایین می‌خواد در حد ۳۰۰ـ۴۰۰.باید کل دوازدهمم ایجاد سابقه کنم. از اونطرف مثلا توی شیمی ...

تو ب هدف ۴۰۵ شروع کن

فرسوده میشی دوسال بمونی...هرسال ی تغییر جدید ایجاد میکنن ماها شدیم بازیچه تو کنکور..

ته ته ته تهش اگه امسال نشد سال بعد وضعت خیلی بهتره چون امسال همچیو درحد زیادی خوندی و...

وگرنه هدف بزاری ۴۰۶ همون ۴۰۶ هم نمیتونی بیاری

تو ب هدف ۴۰۵ شروع کنفرسوده میشی دوسال بمونی...هرسال ی تغییر جدید ایجاد میکنن ماها شدیم بازیچه تو کنک ...

آره قوانین مدام عوض می‌شه😭

نمی‌دونم بازم. با سطحی که الان از امتحانات نهایی و شرایط خودم می‌سنجم امیدی به چنین رتبه‌ای ندارم. می‌ترسم ترمیم معدل کنم به عدد لازم نرسه همین یک فرصتشم بره از دستم. گفتن از امسال فقط یک بار اجازه‌ی ترمیم معدل هست

آره قوانین مدام عوض می‌شه😭نمی‌دونم بازم. با سطحی که الان از امتحانات نهایی و شرایط خودم می‌سنجم امی ...

امتحانات نهایی تاثیر شصت درصدی داره و در بازه زمانی کم‌بهترین نتیجه رو میده

درسته سقف ترازدهی کنکور خیلی بالاتره باوحود اینکه تاثیزض کمتره اما هنوزم کنکور کنکوره...

ولی میتونی نتیجه بگیری...ب قصد ۴۰۵ بخون..

حیفه یسال سر این کنکور مزخرف زندگیتو بگذرونی.. هرروز ی برنلمه جدید را میندازن انگار سیرکه

واسه ۴۰۵ بخون نشد بمون واسه ۴۰۶

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

امتحانات نهایی تاثیر شصت درصدی داره و در بازه زمانی کم‌بهترین نتیجه رو میدهدرسته سقف ترازدهی کنکور خ ...

سطح امتحانات نهایی چجوریه؟ امروز یه سرچ کوتاه کردم نوشته بودن خیلی سخته. مثلا برای نمره‌ی ۱۷ باید چقدر مسلط باشیم؟