عزیزم شیطون کنارته و داره دورت میچرخه و نگاهت میکنه و لبخند میزنه.نزار شیطون خوشحال بشه و خدا ناراحت بشه.
تو حکمت هیچی رو نمیدونی.
بسپار ب خدا خودش توی بهترین موقع بهترین چیزو بهت میده. ازین حرفا نزن.نمازتم بخون و روزه هاتم بگیر.شاید تاخیر توی خواسته و مرادت افتاده باشه. ولی قطعا انقدر نعمت های دیگه بهت داده ک برای شکرگزاری اونها هم ک شده نمازتو بخونی.
اطرافتو خودتو خوب نگاه کن.تو خیلی چیزا داری ک خیلیا آرزوشو دارن.
همین ی لحظه ک گوشی دستت گرفتی می نویسی رو ببین .خیلیا آرزوی همین ی لحظتو دارن.اونیکه روی تخت بیمارستان افتاده،اونیکه بینایی نداره،اونیکه پول خرید ی گوشی نداره،اونیکه دستش ب هردلیلی قطع شده،اونیکه انقدر مصیبت و داغ ب دلش نشسته ک نمیتونه گوشی دستش بگیره.اونیکه توی زندان ها و بازداشت گاه هاست اونیکه اسیره،و خیلیای دیگه. فقط همین ی لحظه رو من نگاه کردم و ببین چقدر جای شکر داره.
تو وقتی ب یکی کادو بدی و اون طرف حتی ب چشمش نیاد فرداشم بدگویی کنه ازت و بگه بهم هیچی هم نداده بازم دل اینکه بخوای بهش کادو بدی میمونه؟؟ پس چطور خودت اینهمه نعمت خدارو نوبخت داده نمی بینی و شاکر نیستی فقط بخاطر تاخیر توی مرادت ک اونم حتما صلاحته داری بدگویی میکنی و میگی قهرم با خدا ؟؟؟ نکن عزیزم دل شیطون شاد نکن.نزار نگاهت کنه و لبخند رضایت بزنه بگه اینم شد اونیکه من میخواستم و خدارو ناراحت نکن.