2777
2789
عنوان

با خدا قهرم،دیگه خسته شدم😭🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 36 پست
برای خود منم ی اتفاقی افتاد چندسال پیش ک اون لحظه گریه میکردم و غر میزدم ک‌خدایا آخه چرا من؟ چرا هرچ ...

نمی‌دونم

دیگه نه دلم می‌خواد نماز بخونم نه روزه بگیرم

در حالی که من تو شرایط خیلی بدی نماز و روزه ام گرفتم

دلم شکسته

خیلی بدم شکسته

من با چه امیدی به دستهاش خیره شدم

که معجزه کنه

اونم سال ها

اون چه کرد

هر دفعه منو از درش روند

دلم سال ها گریه میخواد

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم دیگه نه دلم می‌خواد نماز بخونم نه روزه بگیرم در حالی که من تو شرایط خیلی بدی نماز و روزه ...

عزیزم شیطون کنارته و داره دورت میچرخه و نگاهت میکنه و لبخند میزنه.نزار شیطون خوشحال بشه و خدا ناراحت بشه.

تو حکمت هیچی رو نمیدونی.

بسپار ب خدا خودش توی بهترین موقع بهترین چیزو بهت میده. ازین حرفا نزن.نمازتم بخون و روزه هاتم بگیر.شاید تاخیر توی خواسته و مرادت افتاده باشه. ولی قطعا انقدر نعمت های دیگه بهت داده ک برای شکرگزاری اونها هم ک شده نمازتو بخونی.

اطرافتو خودتو خوب نگاه کن.تو خیلی چیزا داری ک خیلیا آرزوشو دارن.

همین ی لحظه ک گوشی دستت گرفتی می نویسی رو ببین .خیلیا آرزوی همین ی لحظتو دارن.اونیکه روی تخت بیمارستان افتاده،اونیکه بینایی نداره،اونیکه پول خرید ی گوشی نداره،اونیکه دستش ب هردلیلی قطع شده،اونیکه انقدر مصیبت و داغ ب دلش نشسته ک نمیتونه گوشی دستش بگیره.اونیکه توی زندان ها و بازداشت گاه هاست اونیکه اسیره،و خیلیای دیگه. فقط همین ی لحظه رو من نگاه کردم و ببین چقدر جای شکر داره.

تو وقتی ب یکی کادو بدی و اون طرف حتی ب چشمش نیاد فرداشم بدگویی کنه ازت و بگه بهم هیچی هم نداده بازم دل اینکه بخوای بهش کادو بدی میمونه؟؟  پس چطور خودت اینهمه نعمت خدارو نوبخت داده نمی بینی و شاکر نیستی فقط بخاطر تاخیر توی مرادت ک اونم حتما صلاحته داری بدگویی میکنی و میگی قهرم با خدا ؟؟؟ نکن عزیزم دل شیطون شاد نکن.نزار نگاهت کنه و لبخند رضایت بزنه بگه اینم شد اونیکه من میخواستم و خدارو ناراحت نکن. 

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
عزیزم شیطون کنارته و داره دورت میچرخه و نگاهت میکنه و لبخند میزنه.نزار شیطون خوشحال بشه و خدا ناراحت ...

چقدر حرفات خوبه

چقدر انرژیت مثبته🌿

من چقدر حالم خوب شد با نوشته هات🖐🏻

ممنون که وقت گذاشتی دلفریب

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
چقدر حرفات خوبه چقدر انرژیت مثبته🌿 من چقدر حالم خوب شد با نوشته هات🖐🏻 ممنون که وقت گذاشتی دلفر ...

خواهش میکنم عزیزم.خوشحالم ک حال دلت بهتر شد امیدوارم ک دیگه با خدا قهر نباشی😊😘

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
خواهش میکنم عزیزم.خوشحالم ک حال دلت بهتر شد امیدوارم ک دیگه با خدا قهر نباشی😊😘

به لطف قشنگیات🌿😁