2777
2789
عنوان

با خدا قهرم،دیگه خسته شدم😭🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 36 پست
اشکال ازسیمای ارتباطیتونه گلی🙂رابطتونو دستکاری نکن

تو بگو چیکار کنم

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا ناامید نباش هر چقدر بیشتر دعا کنی بیشتر به خدا نزدیک میشی مطمعن باش یجا دستتو میگیره که خودتم ب ...

بحث یه بار دوبار و یک سال دو سال نیست

من از همه دست کشیده ام

ولی خدا

همش غم کاشته تو دلم

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
واااای منم  نمیدونم دیگ چجوری خواسته‌هامو ازش بخوام😓😓😓

منم

چند سال باید بگذره

تموم جوونیم به حسرت گذشت

تو بگو چیکار کنم

فقط دراین حد بگم بت ک ادماعین بچن خدا عین مادر.بامادرت رفتی بازار خیابونم خیبیییییلی شلوغه وپرماشین،دستات تودستای مادرته یهو میبینی اونور خیابون بادکنکای رنگی میفروشن وسوست میکنع ک بری سمتشون یهو دستاتو ازدستای مادرت ول میکنیو میدویی توخیابونی ک ماشینا باسرعت دارن رانندگی میکن..رفتن همان و زیرچرخ ماشینا له شدن همان...دستای خدارو سفتتتتت بچسپ گلی سفتتتتت 

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
همه میگن یه روز کمکت میکنه کو؟؟؟؟؟ منتظره چیه؟ نابود بشم من دیگه بریدم مگه نمیشنوع صدامو

به منم همینو‌میگن خسته شدم دیگه‌کو!!!! همچین ام اس گرفتم اونوقت! خیلی احساس تنهایی میکنم 

خدایا ممنون که‌ منو لایق خوشبختی دانستی
عزیزم خدا هیچ وق بدیه بنده هاشو نمیخاد خدا خیلیییی مهربونه حتمنننن یه حکمتی تو کاراش داره شاید دا ...

خسته شدممممممم😭🖐🏻یه نشونی بده خدا

من دارم کم میارم

دادنش نعمت و ندادنش حکمته 

چقدر دردمو با این حرفا التیام ببخشم

واااای منم  نمیدونم دیگ چجوری خواسته‌هامو ازش بخوام😓😓😓

من ۱۰ساله ک منتظره ی چیزیم..۱۰ساااال کم نیس تواین۱۰سال کلی قهرواشتی داشتم باخدا😔کاش هیچوقت قهرنمیکردم عین سگ پشیمونم

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

ی پرنده ای بود ک روی درخت لونه داشت هرروزم مناجات خدارو میکرد و خداهم خیلی دوسش داشت ، ی روز برای غذا رفت و برگشت دید لونش آتیش گرفته و خراب شده.دیگه مناجات نمیکرد.فرشته ها گفتن خدایا اون دیگه مناجات نمیکنه خدا گفت صبرداشته باشید میکنه.اونروز گذشت و پرنده مناجات نکرد.روز دوم و سوم هم همینطور.پرنده با خدا قهر کرده بود.

خدا ک مناجاتاشو خیلی دوس داشت گفت چرا دیگه مناجات نمیکنی؟پرنده گفت مگه من از کل دنیا ب جز لونه روی درخت چیزی داشتم ک اونم ازم گرفتی؟خدا گفت تو وقتی رفتی دنبال غذا ی مار توی کمین لونه ی تو بود و من اون لونه رو آتیش زدم ک نری توی اون لونه و گرفتار مار نشی. پرنده هم شرمنده شد و خداروشکر کرد.

البته اینی ک من گفتم ی شعر بود ک من شعرشو حفظ نبودم و داستانشو نوشتم. 

ماها نمیدونیم خیلی از حقایق ها از ما پنهانه خودتو ب خدا بسپار و راضی باش

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
به منم همینو‌میگن خسته شدم دیگه‌کو!!!! همچین ام اس گرفتم اونوقت! خیلی احساس تنهایی میکنم 

چی بگم که طاقت ابراز درد هم نیست

ی پرنده ای بود ک روی درخت لونه داشت هرروزم مناجات خدارو میکرد و خداهم خیلی دوسش داشت ، ی روز برای غذ ...

خداکنه

برای خود منم ی اتفاقی افتاد چندسال پیش ک اون لحظه گریه میکردم و غر میزدم ک‌خدایا آخه چرا من؟ چرا هرچی بلا سرمن میاد و خیلی کفر گفتم ک الان دوس ندارم تکرار کنم.

اما بعداز چندسال فهمیدم اگر اون اتفاقه نمی افتاد الان خوشبخت نبودم و معلوم نی چی میشد

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
چه قشنگ‌نوشتی عزیزم‌مرسی❤️

قربونت عزیزم با دل مهربونت خوندی ک قشنگه❤🥰