2777
2789

دوستان سلام من مامانم دیسک کمر داره و خیلی اذیت میشه همش گریه میکنه چند بار ام آر آی داده و گفتن مهره ی 5 و 6 درگیر شده،خیلی گناه داره تا الان تحت نظر دکتر عبدالرضا فرزان بود تو تهران ولی اصلا راضی نیستیم،هر بارم میگه من برات عمل نمینویسم ولی مامانم هیج تغییری نکرده.پزشک خیلی خوب فوق تخصص میشناسید برای دیسک کمر؟من زیاد سرچ کردم خیلیا دکتر مهدی وحید دستجردی رو پیشنهاد دادن نمیخوایم ریسک کنیم چون از شهرستانم باید بیایم تهران،خوبه این دکتر ازشون وقت بگیریم؟

باید پرس و جو کنم نمیدونم ولی بنظرم عکساشو بفرستین یا با خودتون بیارید مامانتو نیار

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه عزیزم الان کسی نیس توسایت ساعت ۱۱

۱۲ظهربزن 

ای که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد حیف است که توباشیو مراغم ببرد...خدای من چه دارد انکه توراندارد و چه ندارد انکه تورادارد..🤗بیخیال 🤪دنیادورزه باچیزایی که داری خوش باش 🤩به خدا تکیه کنو 😇باشادی زندگی کن 😍پاک زندگی کن ☺️هیچی ارزش اینو نداره خداتو ناراحت کنی⭕️😚هدفت رضایت خداباشه و بس💪 همین خودش ته خوشبختیهههه🤩🥰😍🥳🥳🙋‍♀️♥️♥️

ی دکتر خیلی خپب میشناسم 

شوهرم رف پیشش خوب شد دیسکش 

تو پاسدارانه

الان هرچییی فک کردم فامیلیش یاذم نیومد

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐
اخه عزیزم الان کسی نیس توسایت ساعت ۱۱ ۱۲ظهربزن 

عزیزم من خوندم ولی کسیو نمی‌شناسم متاسفانه

ایشالله به زودی حال مامانت خوب بشه

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
ی دکتر خیلی خپب میشناسم  شوهرم رف پیشش خوب شد دیسکش  تو پاسدارانه الان هرچییی فک کردم ف ...

آدرس بده سرچ کنیم شاید پیدا شه

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
باید پرس و جو کنم نمیدونم ولی بنظرم عکساشو بفرستین یا با خودتون بیارید مامانتو نیار

مرسی عزیزم خیلی لطف میکنید

آخه هیچ دکتری فکر نکنم از رو عکس و بدون نوبت گرفتن وقت بده 

راست میگید خیلی تو ماشین نشستن هم براش سخته😔خیلی دلم میخواد یه کاری براش بکنم

خب ببین اگر میتونی با توجه شرایط الان هم تلفنی یا از طریق واتس عکسها و خلاصه پرونده مادرت رو ارسال ک ...

آره دقیقا به خاطر این کرونای لعنتی آدم میترسه درگیر بیمارستان بشه ولی دردش غیر قابل تحمل شده

اگه اینطوری بشه که خیلی خوبه ولی فکر نمیکنم کسی قبول کنه😢😔