2777
2789
عنوان

سقط جنین مرده

120 بازدید | 5 پست

سلام دوستان هفته۹بارداری هستم رفتم دکترگفت قلبش ازکار افتاده ازمایش نوشته تابهم داروی سقط بده جواب ازمایشم۲هفته امادس چیکار کنم خودش دفع بشه،دفعه قبل بادارو نتونستم دفع کنم مجبور ب کورتاژ شدم،اگه میتونین کمکم کنین تاخودم دفع کنم تازه لکه بینی پیداکردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم خودبخود که سقط نمیشه بشه هپ ناقصه حتما با دارو دفع کن نزار به کورتاژ بکشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

سلام منم متاسفانه بارداري ناخواسته داشتم هفته چهارم بارداري متوجه شدم همسرم قرص سايتوتک رو ناصر خسرو گرفته بود که متاسفانه هيچ تاثيري نداشت کلي اين دکتر و اون دکتر که قرص پيدا کنيم يا بهونه مياوردن يا قيمت هاي خيلي عجيب بالايي ميدادن دوست همسرم شماره يکي از دوستانش رو داد که تو داروخانه بود قرص رو هراه دستور مصرفش بهم داد که خدا رو شکر جواب گرفتم خدا خيرش بده بين اين همه آدم دروغ گو ودلال خيلي با حوصله و با صداقت جواب ما رو دادن شمارشون رو ميزارم اگه کسي نياز داشت مثل من اين همه دردسر و اعصاب خوردي نکشه تماس گرفتيد بگيد از طرف آقاي کاشاني تماس گرفتيد حتما کارتون رو راه ميندازن امکانش باشه

9196410160 آقاي صادقي