2777
2789
عنوان

دخترخانمهای عزیزم

408 بازدید | 58 پست

لطفا یا از این ور بوم خودتونو نگهداری میکنین که نیفتین از اونورهم مراقب باشید نیفتین 

من عروسم دختر خیلی خوبیه سر اینکه زیادی رو داده و همکاری میکنه الان ناراحت شده از دست کارای پسر من 

نه اینکه بی احترامی کنین دعوا کنین و بحث کنین و نق بزنین 

ولی حداقل یکم ازادی بدین بهش و حرفشو گوش کنین میگه کمک نمیخوام کمک نکن میگه نمیخوام کاری برای من کنی نکن خب سر همین موضوع الان ناراحته که پسرم دعوا کرده و سرش داد زده فقط برای اینکه خواسته کمک کنه اعتدالو حفظ کنین لطفا

شماهم ناراحت نباش زنگ زده بهم احسان عصر میاییم پیشت

امروزم سالروز عقدتونه مبارک باشه برات   

@آینازیم  

چرا من نفهمیدم

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بد گفتم شاید     دیروز پسر من عروسمو سر دلسوزیش صداشو بالا برده و ناراحت شده گفتم بگم از ...

جوووووون عجب مادرشوهر مهربونی قربونت برم من آخه 😍😍😍😍😍😍

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

خودمم ریختم برگام موند😫😫😫

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

سلام مامان جان 

ممنون بفکر بودین و یادتون بود مرسی

پشت دستمو داغ کردم دیکه کمک خواست کمک کنم نخواست دخالت نکنم دیگه 

خدایی پیر شدم طاقت داد شنیدنم ندارم 

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.

برگ ریزونین امروز 😂😂😂😂اونورم ریخته بود 😁😂

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.

دامپزشکین؟

بیو رو میگم

چیشده؟    

مادرشوهر . عروس 😲

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
برگ ریزونین امروز 😂😂😂😂اونورم ریخته بود 😁😂

😂😂😂توشوکم

دامپزشکین؟ بیو رو میگم

عزیزم من دستیار دامپزشکم تو دامپزشکی . سالن دارم و حامی . ولی رشته ی تحصیلیم معماریه 

سلام مامان جان  ممنون بفکر بودین و یادتون بود مرسی پشت دستمو داغ کردم دیکه کمک خواست کمک کنم ...

خوبه به سی نرسیدی ننه جون  پیر شدی؟

مگه میشه فراموش کنم 

وضعیت چطوره؟ درست کردین خونه رو؟ چشمت بهتره؟

کمک کن اگر خواست نخواست بذار زوراشو بزنه تو خانمی کن زیاد پابه پاش نرو