2777
2789
عنوان

دخترخانمهای عزیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 58 پست
ای چیبگم والا دله دیگه میگیره دستتون دردنکنه خوبه گل خریده عذرخواهی کرد خونه تازه تموم شد میگف رو ...

میام عزیزم پیشت فردا 

دلگیر نباش مردا همینن بچه‌ ای بیش نیستن توام صبوری بیشتر صبوری کن ببخشش

خوبه که درست شده نگران نباشی دخترم بابامهدی میگه اشنا داره شکایت خواستین میکنیم ازش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به به چه عالی موفق باشی عزیزم  معماریم تو دام بتونی بیاری مخصوصا تو مدل دامداریا خیلی میگیره ه ...

فدای شما گلم همچنین .اره خیلی تو فکرشم خودمم

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
میام عزیزم پیشت فردا  دلگیر نباش مردا همینن بچه‌ ای بیش نیستن توام صبوری بیشتر صبوری کن ببخشش ...

دسدتون دردنکنه ممنون خوشحال میشم

دلگیر نیستم دیگه حل شد😅😜

چشم مامانجون

نگران که نه دیگه کاریه ضده دیگه چکار میشه کرد

نه مامان سهل‌انگاری بوده شکایت نداریم تو این اوضاع دل بقیه رو اشوب نکپیم بهترع قربان شما مرسی😘😘😘😘💝

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
فدای شما گلم همچنین .اره خیلی تو فکرشم خودمم

قربونت 

الان دامداری صنعتیو فکر کن بهش توکار دامی رفتار و شرایط سیمینتالو ببین یه نقشه بریز میگیرع خودتم اشنایی با رفتارشناسی حل میشه

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
قربونت  الان دامداری صنعتیو فکر کن بهش توکار دامی رفتار و شرایط سیمینتالو ببین یه نقشه بریز می ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
مرسی عزیزم از راهنماییت 

قربونت 😘😘💝💝

دسدتون دردنکنه ممنون خوشحال میشم دلگیر نیستم دیگه حل شد😅😜 چشم مامانجون نگران که نه دیگه کاریه ض ...

سلامت باشی خداروشکر 

خوشحالی منم همینه دل بزرگی داری افرین عزیزم 

صبح حوالی ده ده ونیم میام پیشت با الهام و بابامهدی  

سلامت باشی خداروشکر  خوشحالی منم همینه دل بزرگی داری افرین عزیزم  صبح حوالی ده ده ونیم م ...

قربونت😘

من میام دنبالتون میارم خونه نه و نیم حرکت میکنم میام دنبالتون🚗😜😂

نمیخواد با اون چشمت چطور میایی نزدیکه میاییم خودمون ممنون

من ک خوبم خب احسانو میگم بیاد پس خودمم میام دنبالتون ک بیایین خونمون

باشه ممنون گفتم اذیت نشین  منتظرم پس

نبابا چه اذیتی وظیفس

خیالت راحت میاییم زود پیشتون