2777
2789
عنوان

دخترخانمهای عزیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه به سی نرسیدی ننه جون   پیر شدی؟ مگه میشه فراموش کنم  وضعیت چطوره؟ درست کردین خونه ...

جمله اول تیکه مادرشوهری بودا  

تا اطلاع ثانوی ب نشانه پیروزی فقط لبخند میزنم😁😂😂😂😂😂😂✌✌....ولایت پیروز است هرکی دروغ بگه نابود است.... .گفتم در جریان باشید...تیکر بارداری نیس..انقدر کج نزن😂😉انقدر تو تاپیکام و پستام وول نخور لایک نکن آفتاب پرست😉✋من تورو شناختم دلقک😋
تا حالا این طور تاپیکی ندیده بودم...دم این عروس و مادر شوهر باحال؛گرم..!!    

معروف شدیم

ایناز نیستش الان چشمش درد میکنه زنبور زده کنار چشمشو کم میاد نی نی سایت

این آیناز خانوم نوشته من کیوبر قدیمم حالا مادرشوهرش کیوبره چی شد من نفهمیدم ‌‌!!! 

کاربری قدیمیشو درست کرد برای من 

از من ادرس جیمیلم تایید میخواست رمزشو یادم رفته بود همون بلااستفاده رو درست کردن برای من

نه میگه که پیر شده منم گفتم ۲۷ سالشه سی سالش نرسیده که میگه پیر شده

۳۰ سالگی ام دوران پیری نیس

اول چِلچِلیه😊

اول پختگیه

بااحترام❤

تا اطلاع ثانوی ب نشانه پیروزی فقط لبخند میزنم😁😂😂😂😂😂😂✌✌....ولایت پیروز است هرکی دروغ بگه نابود است.... .گفتم در جریان باشید...تیکر بارداری نیس..انقدر کج نزن😂😉انقدر تو تاپیکام و پستام وول نخور لایک نکن آفتاب پرست😉✋من تورو شناختم دلقک😋

اصلا سقفا ریخت ایناز عجب مادرشوهری داره دستشو دو دستی بکوبه تو سر من😂😂😂😂

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی