2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا این مدت فک میکردم قندم پایینه زیاد رعایت اینا نکردم دیشب تا صبح دهنم خشک خشک بود

شام چی خوردی؟ 

گرم نبوده خونه زیاد؟

چیز شور نخوردی؟

بخاری روشن نبوده؟

نه عزیزم چیزی نمیشه 

منم توبارداری سمنو یا کنجد میخوردم البته گاهی روزی یک قاشق  فقط دوسه هفته ی اخر ازترس زردی بچه نخوردم کاریمم نشد 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

شام چی خوردی؟ گرم نبوده خونه زیاد؟چیز شور نخوردی؟بخاری روشن نبوده؟نه عزیزم چیزی نمیشه منم توبارداری ...

دیشب شام ذرت مکزیکی یکم خوردم و بعدشم حلوا خوردم و ساعت دوازده اینا خوابیدم اتفاقا دیشب خونه کولر روشن بود سرد بود تا صبح دهنم خشک شده بود چندبار بیدار شدم

دیشب شام ذرت مکزیکی یکم خوردم و بعدشم حلوا خوردم و ساعت دوازده اینا خوابیدم اتفاقا دیشب خونه کولر رو ...

خوب ذرت شورت ه حلوا هم خوردی ازاونه

نگران نباش چیزی نمیشه 

خوب ذرت شورت ه حلوا هم خوردی ازاونهنگران نباش چیزی نمیشه

واییی مرسی آرومم شدم داشتم سکته میکردم ولی سعی میکنم دیگه رعایت کنم چیزای خیلی شیرین نخورم حلوا هم خیلی شیرین بود

وقتی هفته ۲۷ قندت خوب بوده با چندتا قاشق حلوا دیابت بارداری میگیری؟؟؟؟ بعضی وقتهااز بعضی سوالا ادم د ...

خب چند هفته گذشته و راستش سونو که دادم وزن بچه هم یکم بالا بود میگم نکنه بخاطر قندم هست رفته بالا و دیشب حلوا خوردم دیگه بدتر شده که بدونم هزار تا فکر تو سرم میاد ☹️☹️

واییی مرسی آرومم شدم داشتم سکته میکردم ولی سعی میکنم دیگه رعایت کنم چیزای خیلی شیرین نخورم حلوا هم خ ...

نگران نباش 

من اونقدر سمنو و کنجد و .....خوردم 

اره چیزهای شیربن نخور اما مقوی بخور بچه الان داره وزن میگیره پرخوری هم نکن نان وبرنج زیادنخور بیشتر گوشت و موزو اجیل و خورشت وحبوبات و....بخوربچه وزن بگیره الیته نفخ حبوباتوبگیر بعدبخور 

نگران نباش من اونقدر سمنو و کنجد و .....خوردم اره چیزهای شیربن نخور اما مقوی بخور بچه الان داره وزن ...

باشه عزیزم انشالله که همه چی خوب پیش بره و زودی این دوره تموم بشه راحت بشم 

خب چند هفته گذشته و راستش سونو که دادم وزن بچه هم یکم بالا بود میگم نکنه بخاطر قندم هست رفته بالا و ...

نگران نباش..اگر قندت بالا بودهمون ۲۷هفتگی مشخص میشد..ولی کلا رعایت کن وبیش از حد شیرینی نخور..درحد معمول خوردن هیچ‌مشکلی نداره..

پارسا پسرمامان😍