هفته ۲۷ آزمایش دادم قندم خوب بود الان هفته ۳۳ هستم و دیشب هوس حلوا کرده بودم چند تا قاشق خوردم قبل خواب دیشب تا صبح دهنم و حلقم همش خشک خشک بود فک کنم قندم بالا رفته حالا چه خاکی سرم بریزم نکنه اتفاقی واسه بچه ام بیفته رعایت کنم میاد پایین یا باید برم دوباره آزمایش بدم 😔😔😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیشب شام ذرت مکزیکی یکم خوردم و بعدشم حلوا خوردم و ساعت دوازده اینا خوابیدم اتفاقا دیشب خونه کولر روشن بود سرد بود تا صبح دهنم خشک شده بود چندبار بیدار شدم
وقتی هفته ۲۷ قندت خوب بوده با چندتا قاشق حلوا دیابت بارداری میگیری؟؟؟؟ بعضی وقتهااز بعضی سوالا ادم د ...
خب چند هفته گذشته و راستش سونو که دادم وزن بچه هم یکم بالا بود میگم نکنه بخاطر قندم هست رفته بالا و دیشب حلوا خوردم دیگه بدتر شده که بدونم هزار تا فکر تو سرم میاد ☹️☹️