2777
2789
عنوان

دخترخانمهای عزیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 58 پست
 خودم عروس بودم سختی کشیدم و اذیت کردن الان عروس ساکت وفهمیده پیداشده نباید اذیت کنیمش   ...

وای احسنت چ فهمیده . انشالله همیشه خوش باشین در کنار هم

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ریخت خونه تازه ساز بود ولی امروز میگن درست اوردن کنن  اینجاهم هستی دختر    

کل سایت به من میگن اینجام هستی اصلا شانس ندارم مادرشوهر دوستمم بهم میگه اینجام هسدی        

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 
دختر خوبی هستی خوشحالم که هستی عزیزجان   اسمت چیه ؟ نوشابا جان

فدای محبتتون مادرجان از ایناز بپرسین بهتون میگه من کلا اسممو تو سایت نمیگم بهش میگم بهتون بگه خوشحالم که اومدین سایت یه مادرشوهر خوب دیدم❤❤ یه مادرشوهر اینطوریم قسمت من😂😛

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 
فدای محبتتون مادرجان از ایناز بپرسین بهتون میگه من کلا اسممو تو سایت نمیگم بهش میگم بهتون بگه خوشحال ...

سلامت باشی عزیزجان  لطف داری

اره حتما میپرسم 

خوشبخت بشی دخترگلم الان مادرشوهرا خوب شدن نسبت به قدیم   

سلامت باشی عزیزجان   لطف داری اره حتما میپرسم  خوشبخت بشی دخترگلم الان مادرشوهرا خوب شد ...

نه باوو تاپیکای نی نی سایتو ببینی از شوهر کردن منصرف میشی خودمو میگم شما که اون قدیما شوهر کردی😂😂😂😂

@نوشابا   یادم رفت فلشو بزنم

فلشو کجا بزنی بنداز تو چش ایناز😂😂😆😆

😂😂😂توشوکم

😁😎🔫😂😂😂

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
عزیزم من دستیار دامپزشکم تو دامپزشکی . سالن دارم و حامی . ولی رشته ی تحصیلیم معماریه 

به به چه عالی موفق باشی عزیزم 

معماریم تو دام بتونی بیاری مخصوصا تو مدل دامداریا خیلی میگیره ها

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
خوبه به سی نرسیدی ننه جون   پیر شدی؟ مگه میشه فراموش کنم  وضعیت چطوره؟ درست کردین خونه ...

ای چیبگم والا دله دیگه میگیره

دستتون دردنکنه

خوبه گل خریده عذرخواهی کرد

خونه تازه تموم شد میگف رو سیمان خشک نسده گچ زدن گرمم بوده بادکرده سنگینی کرده ریخاه اینجوری گفتش

میسوزه زیر چشمم خیلی ورم کرده