2777
2789

سلام خانومای گل

علائم بارداری از کی ظاهرمیشن؟

شماقبل از مثبت شدن بی بی چک علامت خاص داشتین؟

تکرر ادراروحالت تهوع ازکی شروع شد؟

چندروزبعدازدیدن لک جایگزینی بی بی تون مثبت شد؟

آیابعدازدیدن لک کمردردوحالت پریودیتون ازبین رفت؟کی این علامتتون رفع شد؟

من یه لک درحدچندقطره اتفاقی دیدم،فقط همون یه باربود،احتمال داره لک جایگزینی باشه وباردارباشم؟

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

بارداری

ولی بی بی بزار مطمئن بشی 

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا به ترتیب سوالاموجواب بدین خداخیرتون بده

صلوات میفرستم براتون

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

علائم یکم لک بینی، کمر درد انگار میخای پریود بشی ولی نمیشی.... تهوع بعد از سه ماهه

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
بارداری ولی بی بی بزار مطمئن بشی 

خداازدهنت بشنوه

آخه هیچ علامتی ندارم

بارداری ولی بی بی بزار مطمئن بشی 

امروزکه بی بی زدم منفی بود  

ببخشید اسی می تونم ی سوال بپرسم؟

بپرس گلم

لک ندیدم

علایم : دل درد و کمر درد نفخ و معده درد و سوزش معده شدید بود پهلوم کمی تیر میکشید و درد بغل سینه داشتم اشتهام کم شده بود تقریبا ده روز داغون بودم تا اینکه ۵ روز بعداز تاخیر بی بی چک زیر سی ثانیه دوتا خط پررنگ افتاد... کم کم علائمم بیشتر شد و حالت تهوع شدید اومد سراغم درد سینم خیلی خیلی زیاد شد و همچنان ادامه داره☹

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
امروزکه بی بی زدم منفی بود    

برا منم اولاش نشون نداد یه هفته بعدش زدم باردار بودم اونم هاله،، هنوز اولاشی

لک ندیدم علایم : دل درد و کمر درد نفخ و معده درد و سوزش معده شدید بود پهلوم کمی تیر میکشید و درد بغ ...

افرین درد سینه ولی موقع دست زدن

حسم  میگه پسر میشه بچه ات توروخدا بعد خبرم کن..اولاشه ک هاله ت کم رنگه

چه حس خوبی بهم دادی،ممنونم ازت 

چه خوبه آدم مادربشه

خداقسمت همه ی منتظرابکنه ان شاءالله