2777
2789

اره 

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دولتی چ شهرایی رو میخای؟ شهرهای تیپ دو و سه میاریا

مطمئنین؟ من خودم اردبیلم ولی تا سراب مراغه و خوی سمنان کرمانشاه و ارومیه اینا رو میتونم و اطرافشون

مطمئنین؟ من خودم اردبیلم ولی تا سراب مراغه و خوی سمنان کرمانشاه و ارومیه اینا رو میتونم و اطرافشون

امروز مهلت اخره

تا الانم ک تمدید نکردن

زودتر تصمیم بگیر

اره عزیزم رتبت خپبه حتما میاری ۱۵۰ کد رشته رو عاقلانه پر کن

مثلا برنداری شهید بهشتیو دانشگاه تبریزو بزنی‌. سعی کن ۳۰ ۴۰تاشو خوشبینانه بزنی ۷۰ ۸۰ تاشو واقعبینانه و ۲۰ ۳۰ تای دیگشو بدبینانه ک حتمی قبول بشی

امروز مهلت اخرهتا الانم ک تمدید نکردنزودتر تصمیم بگیراره عزیزم رتبت خپبه حتما میاری ۱۵۰ کد رشته رو ع ...

خیلی ممنون آره انتخاب رشته رو انجام دادم همینجوری که شما بهم گفتین بیشتر برام رشته مهمه مثلا من اصلا بهداشت و فوریت پزشکی نمیخوام به علوم آزمایشگاهی و مامایی هم علاقه ندارم فقط رادیولوژی یا هوشبری آزاد میخوام که بیشتر بهم میگن نمیاری همه فامیل منتظر قبولیم هستن خیلی نگرانم 

امروز مهلت اخرهتا الانم ک تمدید نکردنزودتر تصمیم بگیراره عزیزم رتبت خپبه حتما میاری ۱۵۰ کد رشته رو ع ...

شما خودتون دانشجویین خبر دارین که پارسال با همچین تراز و رتبه ای هوشبری قبولی داده یا نه؟ اطلاعات اینترنت اصلا. قابل اعتماد و درست نیست

خیلی ممنون آره انتخاب رشته رو انجام دادم همینجوری که شما بهم گفتین بیشتر برام رشته مهمه مثلا من اصلا ...

ببین عزیز دلم 

دانشگاه ازاد خیلی اذیت کنندس بعد دوسال طرحت هر لحظه ممکنه اخراجت کنن

من دختر داییم بعد از ۱۰سال کار یهو گفتن اخراجی و میخایم دانشجو دولتیمونو بیاریم . بنظرم تا میتونی انتخاب رشته دولتیتو درست انجام بده

برا ازاد هم حتماااا بر اساس علاقت باشه . کسی ک مثلا هوشبری تبریز ازاد رتبه دومش باشه احتمال قبولیش بیشتر از توعه ک رتبه دهمته

پس تو ازاد سعی کن خوب بچینی

تو دولتی اینجور نیس ولی

شما خودتون دانشجویین خبر دارین که پارسال با همچین تراز و رتبه ای هوشبری قبولی داده یا نه؟ اطلاعات ای ...

من خودمم امسال کنکور دادم و انتخاب رشته کردم

سه هفتس ی سر دارم میخونم و کد رشته مینویسم

انلاین باش تا بگم برات 

ببین عزیز دلم دانشگاه ازاد خیلی اذیت کنندس بعد دوسال طرحت هر لحظه ممکنه اخراجت کننمن دختر داییم بعد ...

ببخشید زیاد سوال میپرسم چون اطلاعات ندارم برا همونه 

چرا بدون دلیل اخراج میکنن؟

اتفاقا منم از خدامه دولتی بیارم ولی همه مشاورا بهم میگن شانست خیلی کمه خیلی نگرانم واقعا

من خودمم امسال کنکور دادم و انتخاب رشته کردمسه هفتس ی سر دارم میخونم و کد رشته مینویسمانلاین باش تا ...

خیلی ازتون ممنونم میشه درخواست دوستیمو قبول کنین درمورد دانشگاه یسری سوال دارم 💚 

منطقه چندی؟

منطقه ۳ خیلی داغونه شهرمون در حدی که از لحاظ آموزشی میتونی با سیستان بلوچستان مقایسه‌ش کنی با این تفاوت که ما سهمیه مناطق محروم نداریم حتی تو شهرمون مدرسه نونه دولتی یا تیزهوشان نداریم بیشتر معلم ها هم قدیمی هستن و نمیتونن حتی خودِ کتابو تدریس کنن بجز چند مورد استثنا