2777
2789
عنوان

علائم بارداری،جواب بدین لطفا،خداخیرتون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 103 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشبد گلی امروز دوتا بی بی زدم یکی ی هاله خیلی کمرنگ افتاد ،،دومی ی چن ساعت بعدزدم جای نقطه Tبجای خ ...

من تجربه ندارم عزیزم

بچه هابی زحمت راهنمایی کنیدایشون رو

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
وای چقدرخوب انرژی میدی دلم میخوادواقعیت باشه

قربونت من قاطی کردم یه نفر دیگه ام هست میگه هاله😂انداخته،، عزیزم با اون قاطیت کردم... عزیزم بیین هاله باشه مثبته،، من برا دختر دومم منفی بود ولی دلم درد میکرد انگار ک میخام پریود بشم نمیشدم لک بینی هم داشتم... بعد یه هفته زدم هاله انداخت،، شما هفته بعد بی بی بزار 😘🧚‍♂️

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
بچم،خدایا یعنی میشه قربونش برم ایشالا همه بچه داربشن هرکی که منتظره

بچه دارم میشی عشقم خسته تم میکنه 😍

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
من همون حوالی که لک دیدم سوزش سردل داشتم خیلی زیاد ولی خوب شد همه ی علائمم ،درد کمرهم داشتم

به علائم توجه نکن همه با هم فرق میکنن... خانم داداش وقتی فهمید بارداره که سه ماهه بود... تا اون موقع نمیدونست😊

انشاالله خدا دامن شما و همه منتظرهارو سبز کنه🙏🏽

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄

بچه ها خداروشکرکه شمارو دارم

مثل یک خواهردلسوزراهنمایی میکنید

اینم برای سلامتی خودتون بچه ها وخانوادتون

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
من همون حوالی که لک دیدم سوزش سردل داشتم خیلی زیاد ولی خوب شد همه ی علائمم ،درد کمرهم داشتم

بارداری حالا بیین گفتم 

یکی جواب منم بده خیلی امیددارم اینماه حامله شم

بگو گلم

بچه دارم میشی عشقم خسته تم میکنه 😍

واااای جیگر

چه خوب حرف میزنی

بازم بگو برام  

به علائم توجه نکن همه با هم فرق میکنن... خانم داداش وقتی فهمید بارداره که سه ماهه بود... تا اون موقع ...

پریود نشده سه ماه چطوری ندونسته؟ 

بچه ها خداروشکرکه شمارو دارم مثل یک خواهردلسوزراهنمایی میکنید اینم برای سلامتی خودتون بچه ها وخانو ...

آخی عزیزم... 😘باردار بودی تاپیک بزن ادم کن

ببخشبد گلی امروز دوتا بی بی زدم یکی ی هاله خیلی کمرنگ افتاد ،،دومی ی چن ساعت بعدزدم جای نقطه Tبجای خ ...

شاید اشتباه شده t اولی بود یا دومی؟؟؟یادم رفته دیگه اما میدونم اگه خط اول سفید بشه و دوم قرمز یعنی اشتباه زدی اگه اول قرمز دوم سفید یعنی منفی اگرم دوتاش رنگ گرف ک بارداری.البته فک کنما دیگه یادم رفته چن وقته تست نزدم