2777
2789
عنوان

علائم بارداری،جواب بدین لطفا،خداخیرتون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 103 پست
باردار شدی؟

شماهم اقدامی هستین؟

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از موقع تخمکگذاری درد سینم خفیف بود و قطع نشد.. معدم بهم ریخت سوزش معده و نفخ شدید داشتم.. اشتهام کم ...

از موقع تخمک گذاری دل درد خفیفو داشتی؟

خدایا سپاس که همدم لحظه های منی😍😍😍😍😍   ......کاربری دومم
از موقع تخمک گذاری دل درد خفیفو داشتی؟

منم از روز تخمک گذاری زیر دلم درد خفیف دارم بعضی وقتا و تیر میکشه یه هفته از اقدامم گذشته هیچ وقت موقع تخمک گذاری درد نداشتم ولی این ماه درد داشتم و ترشحاتم زیاده نمیدونم خبری هس یا نه

خدایا سپاس که همدم لحظه های منی😍😍😍😍😍   ......کاربری دومم

سلام عزیزم هنوز معلوم نیست از اون روزی ک لک دیدم هنوز داره میاد هنوز ی هفته از پریم گزشته بود اینم 6روز طول کشید امروز خیلی دل درد شدم یهو دیدم قرمز شده یک ساعت بعدش باز قهوه ای شد 

سلام عزیزم هنوز معلوم نیست از اون روزی ک لک دیدم هنوز داره میاد هنوز ی هفته از پریم گزشته بود اینم 6 ...

ان شاءالله که خیره مثبت میشه به زودی

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
ممنون عزیزم شما خبری نشد؟ 

منم هنوز معلوم نیست پریم عقب افتاده 

امیدوارم ک باشی. من ک ازم لخته دفع میشه ولی گوشتی نیست دوهفته پریود بودم باز بعد ی هفته اومد که قهوه ...

اگه اینطوریه برو دکتر

نکنه هورمونات بهم ریخته،آخه لانه گزینی زودتموم میشه

بی بی زدی؟

سلام، اومدم یه خبری از خودم بدم،درسته خیلی دیره ولی بهتراز خبرندادنه  من باردار بودم اون موقع که این تاپیک رو زدم،،الانم پسرم کنارم خوابیده،دوسالشه، 

اگه کسی تو اقدامه وگذرش خورد به این تاپیک، دعا میکنم خدا بهتون بچه ی سالم وصالح، بارداری راحت وزایمان آسون نصیب کنه ان شاءالله