2777
2789
عنوان

علائم بارداری،جواب بدین لطفا،خداخیرتون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 103 پست
چه حس خوبی بهم دادی،ممنونم ازت  چه خوبه آدم مادربشه خداقسمت همه ی منتظرابکنه ان شاءالله

قربونت عزیز دلم انشالله ب سلامتی بچه تو بغل کنی

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا منم اولاش نشون نداد یه هفته بعدش زدم باردار بودم اونم هاله،، هنوز اولاشی

وای چقدرخوب انرژی میدی

دلم میخوادواقعیت باشه

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
قربونت عزیز دلم انشالله ب سلامتی بچه تو بغل کنی

بچم،خدایا یعنی میشه قربونش برم

ایشالا همه بچه داربشن هرکی که منتظره

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

فقط زود برو سونگرافی منم ۴روز بود فهمیدم باردارم که به لک بدش خون ریزی افتادم بچم خارج رحم بود خدا رحم کرد زود فهمیدم توهم زود برو که انشاالله داخل رحم باشه 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
افرین درد سینه ولی موقع دست زدن

آره اوایل اینطوری بود...

الان بیشتر شده تیر میکشه و درد میکنه اگه دست بزنم جونم درمیاد☹

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄

لک لانه گزینی نداشتم.سینه هام خیلی حساس شده بود کشاله رون و کمرم شدید درد داشت ۳ روز بعد از تاخیر مثبت شد !خیلی خسته میشدم.تکررم از اول داشتم تهوع از هفته ۸ یا ۹ ب بعد 

لک ندیدم چون راستش شورت نمیپوشم ولی رو شلوارامم ندیدم

کمردرد همون هفته های اول یکم اذیت میکرد در حد یه هفته

ولی وارد ۱۱هفته شدم دوباره تقریبا شروع شد ک اذیتم میکنه اصلا نمتونم بشینم یا بایستم

دیگه از امروز نماز نشسته میخونم

سعی میکنمم خم نشم کلا

لک ندیدم علایم : دل درد و کمر درد نفخ و معده درد و سوزش معده شدید بود پهلوم کمی تیر میکشید و درد بغ ...

من همون حوالی که لک دیدم سوزش سردل داشتم خیلی زیاد

ولی خوب شد همه ی علائمم ،درد کمرهم داشتم