niikiii مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 796 عنوان قهر در دوران عقد 3019 بازدید | 224 پست بجها دو روزه باشوهرم قهرم.سر یه بحث مالی نمیدونم چیکارکنم دلم نمیخاد اشتیکنم دوس دارم اون بیاد منت کشی من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸 1399/02/22 | 16:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melani33 عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 7288 وای ماهم از چهارشنبه قهر بودیم.داریم کم کم آشتی میکنیماز من ب تو نصیحت نزار قهراتون طولانی بشه
faezehhhhhhh عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 7178 ولش کن بابا میدونم سخته ولی سعی کن چند روز بهش زنگ نزنی منم وقتی نامزد بودم بی محلش میکردم زنگ میزد ولی وقتایی که من رنگ میزدم خودشو میگرفت میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
mahsid99 عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 7274 اگه دوست داشته باشه میاد سراغت چهحق باتو باشه چه با اون ❤❤
niikiii مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 796 بستگی داره حق با کی باشه سر تولد خواهرش قرار شد کادو رو نصف نصف بدیم ۱۵۰ تومن دادیم من ۵۰ تومن دادم گفت گدا بازی دراوردی من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸
روشنک_روشنک۱ عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 2093 سر تولد خواهرش قرار شد کادو رو نصف نصف بدیم ۱۵۰ تومن دادیم من ۵۰ تومن دادم گفت گدا بازی دراور ... شاغلی? زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره اومده به من میگه شوهر نکنیااا اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟ ته دیگشم خوردی که
ماهی_جنگجوو عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 1310 سر تولد خواهرش قرار شد کادو رو نصف نصف بدیم ۱۵۰ تومن دادیم من ۵۰ تومن دادم گفت گدا بازی دراور ... وای شوهرت چقد پولکیه. مهم نیته سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧
niikiii مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 796 وای ماهم از چهارشنبه قهر بودیم. داریم کم کم آشتی میکنیم از من ب تو نصیحت نزار قهراتون طولانی بشه ما تاحالا انقد قهر نبودبم اعصابم خورده من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸
روشنک_روشنک۱ عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 2093 تورو خدا چرا این همه مردا رو بد کردین با این پولاتون اه زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره اومده به من میگه شوهر نکنیااا اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟ ته دیگشم خوردی که
niikiii مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 796 وای شوهرت چقد پولکیه. مهم نیته منم سر امین ناراحتم تازه مندرامد ک ندارم باید از بابام بگیرگ و کادو بدم من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸
آیوی عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3698 سر تولد خواهرش قرار شد کادو رو نصف نصف بدیم ۱۵۰ تومن دادیم من ۵۰ تومن دادم گفت گدا بازی دراور ... 😐😐😐😐خب بگو وسعم انقدر بوده بعدم دیگه شوهرته باید اون کادو بده مگه اینکه شاغل باشی میخواهم بهترین باشم 🙌
niikiii مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 796 چه بد🥴باید میگفت اصلا نیاز نیست کادو بدی اشتی کنم یا پررو میشه؟ من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸
روشنک_روشنک۱ عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 2093 منم سر امین ناراحتم تازه مندرامد ک ندارم باید از بابام بگیرگ و کادو بدم اولش باید میگفتی جیب منو تو نداریم ک کادو از طرف هردومونه زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره اومده به من میگه شوهر نکنیااا اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟ ته دیگشم خوردی که