2777
2789
عنوان

قهر در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3019 بازدید | 224 پست
اصن دلم میخاد دیگ نبینمش دیشب خونمون بود ب زور تحملش کردم

ب حرف بد من گوش کن

میدونی چی میشه ؟مدل قهراتون میشه اول دو روز بعد سه روز بعد...

سنگین باش اخم بکن ولی قهر نکن.بچه که نیستین.بزار همسرتم عادت کنه که قهر نکنین

خب وقتی نداره چرا قول الکی میده همونو بگه ندارم یا اصلا نمیدم این بهتره تا این جوری بشه

اسی تقصیر خودت بوده از اول بگو ندارم خلاص 

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب حرف بد من گوش کن میدونی چی میشه ؟مدل قهراتون میشه اول دو روز بعد سه روز بعد... سنگین باش اخم بکن ...

وای نگوووو .خیلی هم دری وری بهم گفتیم تقریبا بهش گفتم گدا هفت جد و ابادته

من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸
ب حرف بد من گوش کن میدونی چی میشه ؟مدل قهراتون میشه اول دو روز بعد سه روز بعد... سنگین باش اخم بکن ...

منم شدیدا موافقم با این قضیه 

قهر اول کوتاهه بعد طولانی میشه 

طرف ب نبودنت عادت میکنه 

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
خب شما لابد اخلاقت فرق میکنه همه که مثل هم نیستن 

اخلاقم فرقی نداره شایدم داره نمیدونم 

اما با همسر ادم حساب جدا داشته باشه اصلا خوب نیس من اگه کارهم بکنم میدم ب همسرم اما خرج کلا با اقاس

اخلاقم فرقی نداره شایدم داره نمیدونم  اما با همسر ادم حساب جدا داشته باشه اصلا خوب نیس من اگه ...

مردی ک‌شعورش برسه اره

من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸
وای نگوووو .خیلی هم دری وری بهم گفتیم تقریبا بهش گفتم گدا هفت جد و ابادته

ببییین

ما هم قهر کردیم حرفای بدی ب هم زدیم.به من گفت حالم بهم میخوره...

ولی یه چیزیو آویزه گوشت کن.قهر نکن.بحث کن پرخاش کن حرفتو بزن.عصبانی شو.ولی قهر نکن.

بهش بگو یه روز باهم حرف نزنیم تا عصبانیتم از بین بره.ولی قهر نکن بخدا خیلی بد میشه

من ب خودم قول دادم ک دیگه ابدا قهر نکنم

اره دلت خوشه حساب باز کنه...

ای خواهر. شوهر دخترعمم سره ماه مثله کارمندا براش پول میریخت. اون به کنار دختره میرفت کلاس هنری بعد زنگ میزد میگفت محمد کلاسم 200 تومن خرجش شد اونم جدا میزد به حسابش. خریده لباس و اینارم پسره خودش میبردش. حالا شوهر اون یکی دخترعمم خواهر همون. پسره کلا کنار اینا زندگی میکرد تو عقد سفره یکی بودن از پدرزنه پول میگرفت 😂😂😂😂

سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧
خب از ۱۵۰ تومن من ۵۰ رو دادم بخاطر ۲۰ تومن اون حرفو زد؟ بعدشم صد تومن ریختم‌تو کارتش 

خب اخلاق شوهرت رو باید بشناسی شاید رو این مسائل حساسه شما هم الکی قهر کردی به خاطر این حرف