2777
2789
عنوان

قهر در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3019 بازدید | 224 پست
کاش میتونسم انقد قشنگ حرف بزنم واین توی دلم همینجوری فک میکنم ولی وقتی ناراحتم و عصبانی فقط قهر میکن ...

خب الان همین پیامو براش بفرست

بعدم بگو توقع دارم مشکلاتمونو با حرف حل کنیم

همیشه سعی کن با ارامش حرفتو بزنی ن پرخاش و قهر

چون اونجوری حتی اگه خق باهات باشه کسی گوش نمیده ب صحبتت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقن بلد نیستم جلوش احساس نیاز کنم.حتا وقتی بیرونیم میگه چیزی میخوری میگم نه مرسی

دقیقا کارای مامانمو میکنی .. ادمی تو زندگی برنده س که اگه چیزی رو نمیدونه از تجربه دیگران استفاده کنه... من خودم چند سال با همسرم دوست بودم هرگز خداشاهده پول ، شارژ هیچی ازش قبول نکردم ولی از بعد عقد حسابی ازش توقع داشتم الان هم عادت کرده به این موض.ع

دقیقا کارای مامانمو میکنی .. ادمی تو زندگی برنده س که اگه چیزی رو نمیدونه از تجربه دیگران استفاده کن ...

ماهم سه سال دوست بودیم الان ۵ ماهه عقدیم.توی دوستی هیچوقت ازش نه پول نه شارژ هیچی نگرفتم بیرونم ک‌میرفتی جاهای معمولی .وقتی دوبتر میرفتیم ناهار بیرون دفه سوم و‌چهارم خودم یچیزی درست میکردم میبردم .میگفت بریم کافه میگفتم نه .خیلی حواسم بهش بود ک توی خرج نیوفته ولی انگار الانم اون رفتارا رو توقع داره از من 

من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸

هرچی کمتر محل بزاری سنگین باشین بیشترمیاددنبالت نمیتونه ناراحتیتونوببینین. تاشمادم ب دقیقه هی تماس بگیرین. هی پیام بدین.. کمرنگ نکنین خودتو جلوش بزارین خودش بدوعه دنبالتون

درسته نزارین طولانی شه.. ولی شمانه زنگ بزنین ن پیام.. بزارین اون بیاد منت کشی.. اگه واسش مهم باشه.. ...

اخه خیلی وقتا میگه تا ویتی من باهات خوبم تو خوبی وقتی قهریم خیلی بومیشی باهام

اتفاقاتاوقتی خوبه باهات براش دلبری کن. لوس کن خودت ن قهر نازکن واسش ی کارایی کن دلشوببری ک هروقت جوابشوندادی یازنگش نزدی.. دلش برات تنگ شده واسه کارات.. دلبریات.. اگه تاوقتی قهرواشتی ی جورباشی.. فرقی نداره تااشتی. هستین. دلشوببری کارای خاص بکن. وقتی قهرکردتوزنگ نزن پیامم نده... خودش دلش واسه خودت وشیطونیات تنگ میشه.. اون منت بکشه

اتفاقاتاوقتی خوبه باهات براش دلبری کن. لوس کن خودت ن قهر نازکن واسش ی کارایی کن دلشوببری ک هروقت جوا ...

میکنم بوخودا ....امشبم اومد منت کشی حالا

سلام اره ولی یکم چس میکنم واسش فعلا باید منت کشی کنه .شما چیی خوبی؟

مام یواش یواش حرف میزنیم

اشکال من اینه که شبیه خنکا ززنگ میزنه جواب نمیدم.خیلی از خودم ناراحتم.دیگه شرط بستم با خودم که قهر نکنم

توام قهر نکن بزار عادت به بی خبری از هم نکنین

مام یواش یواش حرف میزنیم اشکال من اینه که شبیه خنکا ززنگ میزنه جواب نمیدم.خیلی از خودم ناراحتم.دیگه ...

اره دقیقا...منم همون شب ک قهر کردم زنگ زد گفت بیا بریم یه دوری بزنیم روش قط کردم همش میگفتم کاش رفته بودیم الان قهرنبودیم

ولی خب قهرم براشون لازمه 😂😂

اون فایل دکتر انوشه رو هم دانلود کن نمیدونم کدومه دقیقا اما فکر کنم روابط بین زن و شوهره.پاک شده از ...

خیلی دیشب سرچ کردم راجبش ...پیداش میکنم حالا