2777
2789
عنوان

قهر در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3019 بازدید | 224 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حق با نامزدت بوده از الان داری خودتو بد جلوه میدی

اخه میگه در کل نداره چیکار کنه 

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
خب حق با نامزدت بوده از الان داری خودتو بد جلوه میدی

من بودم یهدقرونم نمیدادم 

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
ب نظرم تو پیام بده یه چیز معمولی بگو.ولی نزار قهر کردن عادت بشه

اصن دلم میخاد دیگ نبینمش دیشب خونمون بود ب زور تحملش کردم

من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸
سر تولد خواهرش قرار شد کادو رو نصف نصف بدیم  ۱۵۰ تومن دادیم من ۵۰ تومن دادم گفت گدا بازی دراور ...

نباید قرار مدار نصف نصف میزاشتی

یا خودت میخریدی یا اون میخرید یا اصن رفتین بازار تو نصف پولشو میدادی

ولی قرار مدار و حساب کتاب نمیکردین

ولی ببین جدای از موضوع دعواتون نذار عادت کنین قهر کنین.خوب نیست باور کن

نه والا شغل کجابود

نباید اون ۵۰تومنم میدادی 

الان تو ذهنش برا پولای باباتم طرح داره 

منم سر امین ناراحتم تازه من‌درامد ک ندارم باید از بابام بگیرگ و کادو بدم 

از بابات میگیری؟ آدم تو دوران عقد سردرهواست از باباش روش نمیشه دیگه پول بگیره شوهره هم که اگه نده دیگه هیچی. به نظرم باید آدم خودش شاغل باشه یا اینکه پسره اینقد شعور داشته باشه بدونه که باید برا خانومش یه حساب باز کنه 

سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧
اگه بری سراغش مطمئنا دوباره تکرار میکنه این رفتارارو 

تا کی هیچکاری نکنم.؟دلم میخاد بش بگم بیا یه فکر جدی واسه رابطمون بکنیم

از بابات میگیری؟ آدم تو دوران عقد سردرهواست از باباش روش نمیشه دیگه پول بگیره شوهره هم که اگه نده دی ...

اره دلت خوشه حساب باز کنه...

خب وقتی نداره چرا قول الکی میده همونو بگه ندارم یا اصلا نمیدم این بهتره تا این جوری بشه

خب از ۱۵۰ تومن من ۵۰ رو دادم بخاطر ۲۰ تومن اون حرفو زد؟ بعدشم صد تومن ریختم‌تو کارتش