2777
2789

داشته باشین بهش چی میگین

من ۳۳ سالمه ی موقعیت خیلی خوب نصیبم شده خونه ماشین قیافه کار همه چی داره 

من خوشگل هستم ولی ریزه میزم این پسره هم عکسامو دید و پسندید از خانوادمم خیلی خوشش اومده وقتی تحقیق کرد 

مشکلی ک دارم این که گوشام سنگین شده بعد از کرونا الان احتیاج ب سمعک دارم خیلی غصه میخورم اول برا گوشام دوم هم اینکه این پسره همه چیش خوبه 

فعلا سمعک بودجشو ندارم بگیرم چن بار گف بیا بریم بیرون اخه من بخاطر گوشام افسردگی گرفتم چن سالی باکسی تو رابطه نرفتم پس زده نشم نمیدونم چیکار کنم برم بیرون ببینه اینجوریم بگه نگفتی و پس بزنه یا الان بگم بره دیگه هیچکس نیست تا ابد غصشو بخورم موندم بخدا چ کنم 

ایشون تک پسرم هست خیلی پسره ساده و خوبیه همونی ک همیشه دوسداشتم باش پسر عموی رفیقمه تا سالم بودم هرچی اشغال بود دورم بود الان ک اینجوری وضعم ....خیلی ناراحتم بگید چ کنم 🥲💔

من همیشه بیادت میمونم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو ایشالله که میپذیره 💕🌸

ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

عزیزم اگه واقعا دوستت داشته باشه همه جوره شما رو می پذیره و خب شمام سطح اعتماد به نفستو ببره بالا

من و که خیلی پسندید هروز میگه امیدوارم جوابت بله باش قشنگ میفهمم دختر باز نیست و سادس دلم نمیاد دلشو بشکونم بهش نگم بعد متوجه بشه نمیدونم چ کنم

کسی اگه کسی رو واقعا بخواد این چیزا مطرح نیست براش.

بعدش اینکه امید داشته باشید ان شاء الله مشکلتونم حل میشه.

اعتماد به نفستونو بالا ببرید و خودتونو دوست داشته باشید‌.

اولویت اول فقط خودتون بعد بقیه.

پس اگه کسی کسی رو واقعا بخواد مشکل جسمی این وسط جایی نداره و براش مطرح نیییست

@__mahyar

دکتر چی میگه نمیتونی درمان بشی؟آخه حیف از دست بره

عزیزم ژنتیکی چن نفرمون از بچگی اینجوری بود ولی زبونمون خوبه شانس منم کرونا گرفتم این شد دکترم میگه دیگه ژنتیک عصب گوش ضعیف میشه بخاطر ازدواج فامیلی تنها راش سمعک 

چون میدونن من قبلا سالم بودم فک نمیکنن ک منم سنگین شده اقوام ولی خیلی اذیت میشم این پسره واقعا خوبه 

من و که خیلی پسندید هروز میگه امیدوارم جوابت بله باش قشنگ میفهمم دختر باز نیست و سادس دلم نمیاد دلشو ...

خب عزیزم شجاع و قوی باش و باهاش صحبت کن بعدشم الان علم خیلییی پیشرفت کرده راه های درمان هست 

خب عزیزم شجاع و قوی باش و باهاش صحبت کن بعدشم الان علم خیلییی پیشرفت کرده راه های درمان هست

بهش بگم جهنم و ضرر دیگه این زندگیمونو دوسندارم کسیو هم گول بزنم 🥲