2777
2789
عنوان

قهر در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3019 بازدید | 224 پست
ببییین ما هم قهر کردیم حرفای بدی ب هم زدیم.به من گفت حالم بهم میخوره... ولی یه چیزیو آویزه گوشت کن ...

الان تو تل بهش پیام بدم؟دلم میخاد سرشو بکوبم تو دبوار انقد نفهمه و درک‌نداره اه

من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸
ای خواهر. شوهر دخترعمم سره ماه مثله کارمندا براش پول میریخت. اون به کنار دختره میرفت کلاس هنری بعد ز ...

من اصن روم نمیشه بهش بگم پول میخام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببییین ما هم قهر کردیم حرفای بدی ب هم زدیم.به من گفت حالم بهم میخوره... ولی یه چیزیو آویزه گوشت کن ...

بدتر از قهر اینه ک دم ب دیقه بگی جدا میشیم 

وای ک افت همه زندگیا شده 

اینقد میگن تا گوشش پر بشه

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

اصلا چرا باید کادو خواهرشو توبدی؟اونم واس خواهرت میگه نصف نصف یا خودش میده

منم عقدم هرمناسبتی باشه شوهرم خودش میخره کاوورو میریم انتخاب میکنیم اون پولشو میده

یه صلوات مهمونم کنید💕
اخلاقم فرقی نداره شایدم داره نمیدونم  اما با همسر ادم حساب جدا داشته باشه اصلا خوب نیس من اگه ...

خب اینها هنو تو دوران عقد هستن، وقتی رفتن خونه خودشون اون موقع قضیه فرق میکنه

اصلا چرا باید کادو خواهرشو توبدی؟اونم واس خواهرت میگه نصف نصف یا خودش میده منم عقدم هرمناسبتی باشه ...

ماهم همیشه اینجوری بودیم میگ این دفه خودت گفتی میخام نصفشو من بدم

الان تو تل بهش پیام بدم؟دلم میخاد سرشو بکوبم تو دبوار انقد نفهمه و درک‌نداره اه

اگر پیام بد میخوای بدی که اصلا نده

اول اینجا یکم خودتو خالی کن و واقعا واس یه دلیل مسخره دعواتون شده

ولی یه چیز معمولی بگو

انگار مثلا قهر نیستین.مثلا پیام بزن چمیدونم ضد آفتاب منو ندیدی یا یه چیزی بی ربطی که بفهمه ناراحت هستی ولی قهر نیستی

آشتی کن و از این به بعد هی برو منت کشی😣تو پولت کجا بود باید خودش به جا تو میداد.نمیدونم چهدجور رفتا ...

تاحالا ازش بخاطر خرج و مخارجم پول نگرفتم دلیلش اینه

من دوران عقد نداشتم🥴

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
خب اینها هنو تو دوران عقد هستن، وقتی رفتن خونه خودشون اون موقع قضیه فرق میکنه

من هنوز مجردم بابام بهم پول نمیده 

فک کن نامزد شم اونوقت باید بگم بخاطر خرج های مشترک باید بهم پول بدی?🤔

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
اگر پیام بد میخوای بدی که اصلا نده اول اینجا یکم خودتو خالی کن و واقعا واس یه دلیل مسخره دعواتون شد ...

از یه طرفم میدونم اعصابش خورده داییش یه هفتس فوت کرده