۱ ساله پیش یکی از اشناها ک اصلاااااااا فکرشو نمیکردم اومد خاستگاریم و ب دلایلی نشد پدرش نخواست..منم گفتم اوکی بیخیال. اون اقا میگفت یا من یا هیچکس ولی بعداز ۴ ماه عقد کرد من شوکه شدم. گذششششت بعداز چند ماه ک منو دید تنها اومد دنبالم ک میخوام عذر خواهی کنم من سر لج با پدرم رفتم با این عقد کردم و میخوام طلاق بگیرم من دیوونه توام .خلاصه شمارمم داشت من مسدودش کرده بودم حالا هر مدت ب مدت پیام متنی میده ک دلتنگتم تروخدا جوابمو بده من دارم جدا میشم ولی از چشم افتاده چون خیلی حرف عوض کرد .از طرفیم من با یه پسریم ک خیلییییییی خوبه خیلی نمیخوام زندگیم بخطر بیوفته مسدود هست از همه جا
اون هنوز جدا نشده به فکر بعدیه ! لااقل بذاره چند سال از شکست اش بگذره ! این مرد آدم درستی نبوده و خدا بهت رحم کرد زنش نشدی ! و یه چیز ِ دیگه تا طلاق نگرفته تو یه ذره امیدوارش هم بکنی یه جورایی حق الناس گردنت می افته حق اون زن که اگه زندگیشون متلاشی بشه تو هم در این رابطه باید جواب خدا رو بدی ! شاید اگه تو نباشی اون مرد هم مجبور به حفظ زندگیش بشه !
بش گفتم ک نمیخوام اه زنت منو بگیره اصلااااااا بم پیام نده حتی گفتم دارم نامزد میکنم
بهش اس بده بگو میرم پلیس فتا باباتو میکنن تو اونجاتااااا مزاحم نشو
من باها شرط میبندم قاطع باهاش حرف نزدی اصلان شمارشو بده من ببین با یه اس ام اس کاری میکنم از کشور خارج شه حتما با عشوه اس میدی از حرفات کاملان معلومه مثال(اگه منو میخواستی باباتو راضی میکردی)این حرفا چبه بزن بترکونش(ببخشید نمیدونم چرا جوگیرشدم😀😀😀)