2777
2789
عنوان

بگید چکار کنم از دست این

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 43 پست
به همین روند ادامه بده اون آقا رفته سر زندگیش تو هم به زندگی خودت فکر کن پیام هاشو بدون اینکه بخون ...

بش گفتم ک نمیخوام اه زنت منو بگیره اصلااااااا بم پیام نده حتی گفتم دارم نامزد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محلش نده اگه زندگیش خراب شه اون دختره دلش میشکنه فکر میکنه تو مقصری 

خدا شاهده از اه میترسم چون خودمم دختره بهش گفتم زنت چ گناهی داره نمیخوایش لاقل مرد باش طلاقش بده با یه بچه فردا بدبختش نکن 

نه اصن مهم نگیر ب حرفش گووش نکن زندگی خوتو بکن و با اونی ک دوسش داری ازدواج کن نه با کسی دوسش نداشه ...

این دوس پسرم خیلی خوبه ن فاسده ن بی ادبه با شعوره بخدا خسته شدم از دستش اون شب گفتم کاش شماره زنشو داشتم بش میگفتم شوهرت دوستت نداده

اینو هم تجربه خودم هم تجربه دوستام میگه که شما هر جوابی که بدین اون دلش خوش میشه که بهش اهمیت دادین و دلش خوش میشه

حتی اگه فحش بدین یا حرفای بدتر بزنین

پس اگه واقعا تصمیمتون ارتباط نداشتنه هیچ ارتباطی نداشته باشین

هیچیییی

اون هنوز جدا نشده به فکر بعدیه ! لااقل بذاره چند سال از شکست اش بگذره ! این مرد آدم درستی نبوده و خدا بهت رحم کرد زنش نشدی ! و یه چیز ِ دیگه تا طلاق نگرفته تو یه ذره امیدوارش هم بکنی یه جورایی حق الناس گردنت می افته حق اون زن که اگه زندگیشون متلاشی بشه تو هم در این رابطه باید جواب خدا رو بدی ! شاید اگه تو نباشی اون مرد هم مجبور به حفظ زندگیش بشه ! 

اگر با اون طرف هم حرف زدی بهش یجوری بگو که واقعا بیخیال بشه بهاطر تو جدا نشه

اره خدا شاهده همین دیروز بش گفتم میخوای جداشی واسه خودت شو ن واسه من.. میگه من زنمو نمیخوام حتی خونشون نمیرم 

خدا شاهده از اه میترسم چون خودمم دختره بهش گفتم زنت چ گناهی داره نمیخوایش لاقل مرد باش طلاقش بده با ...

اهمیت بهش نده خودت زودتر به دوست پسرت بگو که خیالت راحت باشه

💖عاشق خانواده ام هستم💖
خب دیگه کلا از ذهنتم حذفش کن .ما بازیچه ی دست مردا نیستیم که یه وقت نخان باز بعدش بخان

دقیقا..بش گفتم اگه مرد زندگی بودی زود جا نمیزدی و نهایت ۱ سال تنها میموندی 

بش گفتم ک نمیخوام اه زنت منو بگیره اصلااااااا بم پیام نده حتی گفتم دارم نامزد میکنم

بهش اس بده بگو میرم پلیس فتا باباتو میکنن تو اونجاتااااا مزاحم نشو 

من باها شرط میبندم قاطع باهاش حرف نزدی اصلان شمارشو بده من ببین با یه اس ام اس کاری میکنم از کشور خارج شه حتما با عشوه اس میدی از حرفات کاملان معلومه مثال(اگه منو میخواستی باباتو راضی میکردی)این حرفا چبه بزن بترکونش(ببخشید نمیدونم چرا جوگیرشدم😀😀😀)

عاشق زندگیمم ،عاشق پسرم ،عاشق شوهرم،عاشق بوکس